![]() |
robbie fowler yaklaşık 5 sene sonra döndüğü anfield road'da, liverpool'un en ateşli taraftarlarının bulunduğu ünlü the kop tribününde açılan god, welcome back to heaven pankartını görüp de duygulanmamak imkansızdır. herşeyiyle bir fenomendir. 1994-97 arasında üç sezon üstüste 30 golü geçmiştir. bir arsenal naçında 4 dakika 33 saniye içinde hat-trick yaparak tarihe geçmiştir. kovulan liverpoollu liman işçilerine verdiği destekle merseyside'daki tanrısal statüsünü perçinlemiştir. gene bir arsenal maçında, arsenal kalecisi david seaman fowler'ın ayağındaki topa müdahele etmiş, fowler da pozisyon icabı dengesini kaybederek düşmüştür. fakat hakem pozisyonu penaltı olarak değerlendirir. fowler hakemin yanına giderek naptın hocam, ben kendim düştüm dese de artık penaltı verilmiştir. fowler topun başına geçer ve topu seaman'a nişanlar. ama seaman danası topu sektirir, ve jason mcateer yavşağı da golü atar. kariyeri boyunca ingiliz gazetelerinin magazin sayfalarından inmemiş, ve sürekli alemci futbolcu olarak anılmıştır. liverpool taraftarı da her zaman robbie bizi diskoya götür tarzı bir yaklaşım göstererek tanrısına sahip çıkmıştır. 5 yıllık aradan sonra döndüğü liverpool formasıyla şu ana kadar 6 gol atmıştır. allah sakatlık, bela vermezse daha da çok atacaktır. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:24 AM. |