![]() |
şeker günlük hayat dilince baya kullanılan bir kelimedir.. erkek -kız: dişicanları hoşnut edecek, doğru yerde doğru zamanda kullanıldığında etkisi kat kat artacak bir sıfatımsı iltifat.. -hey şeker kız candy, nereye böyle??.. -ayy canım benim, ödevlerle uğraşıyorum napayım yaa.. -tamam o zaman, kolay gelsin sana.. -saol canım, uğrarım ben senin yanına bi ara.. ya da -hayatım çayımın parmağını sokabilir misin? -ne? neden ki canım? -biraz tatsız olmuş da.. -ukelalık yapma yaa berkcan.. ya da ya da -hava kapalı bugün, yağmur yağacak gibi canım, istersen dışarı çıkmayalım.. -neden ki? -yok benim için bir sorun yok, sana kötü olur ondan, erirsin valla sonra ne yaparım ben.. -nasıl!?! -şeker bir insansın ya ondan diyorum hayatımm.. -ayyy yirim ben seni yirim.. * * * kız -erkek: normalde erkeğin kıza söylemesi kadar doğaldır, ama yine de erkek tarafından dile getirildiğindeki etkiyi bırakmıyor bizler üzerinde..öyle işte, bana da öyle geliyor olabilir.. -şekerim bi saniye bakar mısın? -ne oldu canım? -yine tüpün ortasından sıkmışsın.. -nasıl? -diş macunu diyorum.. -hıııı, pardon canım ya, acelem vardı biraz bu sabah.. kız -kız: çok normal, günlük dillerinde zaten büyük bir yeri kaplayan, noktalama işareti gibimsi birşey artık -ay şekerim, bugün gittim işte kuaföre, sonra orda çok çok hede hödö.. -aaaa!?!!? öyle mi şekerim?? ben de aslında falan filan.. * * * erkek -erkek: fazla geyik bir ortamda değilseniz şayet uzaklaşın ordan..sadece bunu tavsiye ederim.. pek bir paranormal sözcüktür günlük erkek-erkeğe muhabette.. -şeker şey seni..nappersin? nasılsın ayol? -höö? -aman ya, ne kaçıyoooorsun benden, bişicik yapmam ben sana.. * * * Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:23 PM. |