![]() |
secret missile bu mükemmel şarkının türkçesi şu şekilde: avrupa'nın dünya haritasından silindiği, asya'da kalıntıları halen süren milyonlarca insanın öleceği nükleer patlamaları anlatacağım. dünya sağlık örgütü yetersiz ve birleşmiş milletler ögütü savaşı durdurmak için denetimi ele alamıyor. nükleer atıkların bulutları ve asit hala ormanları ve yaşayan tüm varlıkları yokederek yağıyor. insan ırkı yokoluyor ve dünya da öyle...tanrım bizi koru... lütfen.. bu yüzyılda bir hayat yaşamak için hiçbir neden yok insanlar birbirlerinin mezarını kazıyor. barış günden güne yok oluyor. nükleer kalıntılar ırmaklarımızın yokolmasına rehberlik edecek gizli füze kilitlendiği hedeftekileri yoketmeye gönderilir aptallık salgınından ve büyük patlamadan kaçış yok herkes silahsızlanma taklidi yapıyor yakında ölüm noktasına geleceğiz yokedilenler erken doğmuş, bir haftadır varolan embriolar teknolojik sığınaklar birkaç tanesini kurtarıyor bu pislikten ilkel hale gelir ve akıl kalıplara sokulur sonunda acımasız içgüdüye zorlanır insanlardan nefret etme bitsin, intikamın nedeni bu savaş olmuştur eğer bu varlıklar yaşamalarını değiştirirse bitkisel yaşayacaklar hendekler kandırılmış, masum, yere uzanmış cesetlerle dolu parçalanan organlar mayın tarlalarunda. savaş ölmek içindi.. gezegenimizin yokoluşu, ağlamaları duyabilirsiniz -bu açgözlülerin liderliği devam ederrse kendi kaderimizle ölmeyeceğiz- gizli, şüpheli planlar yaşamımı yoketti nefret içinde.. savaş acısı, patlamalar, ıstırap ve ölüm başımı çevirdim ve arkamdaki dünyaya hüzünle baktım bir savaş başlatmanın bir hata olduğunu, yarına bırakacak hiçbir şey olmadığını söyledim bu yüzyılda bir hayat yaşamak için hiçbir sebep yoktu insanlar birbirlerinin mezarlarını kazdılar. şimdi ruhum öfke içinde.. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:07 AM. |