![]() |
mehmet günsur hamam filmiyle sinemaya merhaba diyen, genelde italya'da yasayan, kelimerle anlatılamayacak kadar sevimli, yakısıklı ve bi o kadar da yetenekli oyuncu italyan lisesi mezunu, çok hoş bir yüze sahip, italyada tv dizilerinde boy gösterdiğini duyduğum oyuncu. en son o şimdi asker filminde depremde her şeyini kaybetmiş birini canlandırmıştı. liv tyler ile beraber allahım 3ümüzü de sen yarattın madem, niye ben böyleyim? dememe sebep olan iki insandan biri.heyecan verici derecede yakışıklı. bir de bir insana çapraz çizgili gömlek bu kadar mı yakışır ya? ilk olarak sır dosyası adlı dizide tanıyıp sevmiştik kendisini. 'ben böyle birşey ne gördüm, ne de duydum' dedirten insanüstü birşey.. hamam filmiyle türk izleyicisinin de dikkati çeken ve günün her saati insanın aklına fesat sokabilecek kadar çekici aktör.. sexy bi'şey.. * yakışıklı, kültürlü, karizmatik çocuk. * ancak medyada ya da rüyamda görebildiğim doğaüstü yakışıklı, yetenekli oyuncu. 12 yaşından beri oyunculuğun içindedir. gecenin öteki yüzü filminde çocukluğunu görmüştüm, o zamandan beri hastasıyım kendisinin. o da çocuktu ben de ama görmüştüm, aşık olmuştum. böyle gözlüklü sıska mıska bişeydi o zaman. allahın övüp de yaratmış olduğu bir varlık... insan demeye dilim varmıyor ya... yakışıklılık konusunda geçilmesi zor. çıkan haberlere göre eşcinsel olduğunu duymuştum, eğer öyleyse ne kadar yakışıklı olursa olsun işe yaramaz. beyaz gelincik dizisinde rolü sevişmek olan yakışıklı oyuncu. o şimdi asker'deki kayık tiplemeyi oynayan oyuncu. bu kadar yakışıklı olmasının başkalarına haksızlık olduğunu düşündüğüm mükemmel varlık... Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:27 AM. |