![]() |
marquez çok komik çocuk.güldürüyor bizi.öpücük yolluyoruz bir de. yerli gruplarına ve piyasasına sahip çıkan, diğer yönden efsane grupların amına koyabilecek kadar tepki verebilen dördüncü nesil yazar. ıslak zeminde kuru zemin lastikleriyle keskin virajlar dönmeye çalışan murat 124. biz ki onu zırt pırt yapan tip.. şu bu lan model diye başlıklar açsın diye sözlüğe gönderdik ki..bu tarz genellemelerden iyice tiksinin diye.. pink floyd ve teomanı aynı cümle içerisinde kullanmayı başarmış bi yazar sanıyorum ki kocaman bir şaka olan yazardır.. edit: yazar değilmiş artık, çaylak olmuş.. ve ayrıca beni şaşırtan odur ki, marquez okuyan bir insan okuduğunu bu kadar anlamamış olsun.. kendisine olan tepkileri ve nicki altına yazılanları okuyup da orgazmik metaforlara sürüklenen faroe adaları amatör ligi futbolcusu. sayesinde reşat çalışlar'a aşık oldum. o kısa yazardı genellikle. hehe, bak yine boşaldı adam. açtığı saçma sapan başlıklarla beni yarmış insan. hatta bir saniye.. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:43 AM. |