![]() |
kontrolsüz güç güç değildir pirelli'nin reklam sloganıdır... doğru yönetilmeyen bir gücün faydasız olduğunu ifade eden güzel slogan. bilgisayardan mikroişlemcinin* fanını sökerken daha iyi anladığım söz. yazık oldu caaanım fanın bacaklarına. bir reklam sloganı için fazla özlü bulduğum, hayatta anlamını bulan ve oldukça doğru olan söz. zira kişioğlu gücünün farkında olmalıdır. yoksa bu güç ona zarar vermeye başlar. devrik cümle kurma manyağı yoda tarafından güç değildir kontrolsüz güç şeklinde söylenebilecek cümle. pirelli nin zamanında çok paralar harcayarak çektiği iddia edilen reklamın sloganı. öyle çok büyük bi prodüksiyon da değildi gibi gelir bana, bayır asağı yuvarlanan lastikler netekim. marlene ottey mi oynuyodu yoksa öyle bişeydi. eğer kontrolsüz güç güç değilse bu sözde bir saçmalık var demektir. çünkü kontrolsüz güç, güç olmadığı için kontrolsüz güç kelimesi yanlış bir kullanımdır. çok anlamlı cümleleri hep seven bünye olarak takdir edilesi bulduğum slogan. yalnız çok anlamlı deyince, mustafa topaloğlu'dan iyi bu işi kimsenin yapabileceğini sanmıyorum: bu işler nasıl işler? benden habersiz işler çok doğru bir cümle.buna benzer bir sözü de çizgi filmde görmüştüm. ''kontrol edemediğin bir şey için endişelenmek yersizdir'' hayat felsefesi şerefsizim. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:52 PM. |