![]() |
itülü elfler elfçe eğitim hakkımız, söke söke alırız diyen, yaşasın elflerin kardeşliği diyen, ama gürültü patırtı ve kirlilik olmasın diye sağa sola afiş asmayan orda burda gösteri yapmayan öğrenci topluluğu. tonguç hocanın bu gruba fikir babalığı yaptığı söylenir itülü elfler henüz kendileriyle tanışamasamda herhalde içinde kız olmayan tek elf klanı/kabilesi/ırkı/topluluğu/türevidir.olsa olsa itülü erkek dark elfler olur bu oluşum. ha bu zihniyet yarın öbür gün elfçe ezan istiyoruz!* diye gelirse karşımıza ne yaparız bilemiyorum. fişletiriz olmazsa... eğer var iseler kulaklarını bizden sakınmışlar kendileri. diğer türlü pek ayırt edemiyoruz efendim, herkes insandır burda, elf cüce orc mamut falan ne arar itüde diye aklımıza bile gelmemiş. varmış meğer. ara sıra vadi kantinde toplanıp göç planları yapar bunlar. bir kısmının eve çıktığı filan görülmüştür. saçlarını sarıya boyatıp, okula hergün fön çektirip ve bi ton makyajla gelen kızlar elflerin güzel bir ırk olmasını kendilerince bu şekilde yorumlayarak ve sağda solda ben elfim diye gezinerek kafaları karıştırmaktadırlar. itülü elfler, itülü napolynlar ve itülü neronlar bir zaman sonra bakırköy'de tedavi gören hastalardan biri olabilirler... değil mi bünyamin? evet. sene 2003. ömer tacir türkçe1 dersi. hoca yapay dilleri sormuş sınavda ve bi çocuk elfce yazmış. işte o zaman anladım ki itüde gerçekten elfler yaşıo... bu kadar fantastik olayların geliştiği okulda değil elf , ejderha görsem şaşırmam.ama tabii ki neticede bir elf görmek ejderha görmekten iyidir herhal... Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:12 AM. |