![]() |
itülü kız nedir bilmeyen, derslerden kendini unutan, hamburger ile beslenen kişi pantolonun ütülüsü abazanın itülüsü sözüne tüm hayatı sığdırılabilen pek muhterem şahsiyet. bkz. ağır işçiler) zorunlu olarak antisosyal olan insanlar topluluğu. bkz. pantalonun ütülüsü abazanın itülüsü) umk sayesinde best'e girmiş ülkemizdeki yegane okulun şanslı öğrencileri. * insanların inek olarak baktıkları şahış bunlardan bir grubu itüye sabah akşam bok atar. itü şöyle, itü böyle, bik bik eder. ösys taban puanları açıklanınca da ben itülüyüm evet ben itü inşaatta okuyorum, itü inşaattan daha kralı yok itü makina tabi boru değil, bak 10 puan yükselmiş. ben itü makinadayım bu arada şeklinde basın açıklamaları yaparlar. severek izliyoruz. uzun yıllara dayanan gözlemlerim sonucu farkettim ki otobüste, minibüste, durakta, kantinde mütemadiyen harf notlarını tartışan insanlardır. cümleler arasında ''sana ne geldi?'', ''kimden aldın?'' ya da ''çan kaçtı?'' gibi soru cümleleri duyarsanız çin'de bile olsanız bilin ki bir itülüye rastlamışsınız. itülü olmanın verdiği gururu taşımalarının yanı sıra lisans eğitimleri süresince birçok şeyden ödün vermeleri ise kaçınılmaz bir gerçektir. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:19 PM. |