Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   itü sözlük radiohead severler birliği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/195476-itu-sozluk-radiohead-severler-birligi.html)

bluemoon24 13-01-2009 08:05 PM

itü sözlük radiohead severler birliği

itü sözlük bünyesinde barınan ve rh sevgisi ile yanıp tutuşan yazarların oluşturacağı birlik. gün gelecek yararlı tartışmalar, dinletiler, derken yurt dışına konser turları düzenleyebilecek bu çekirdek grup. efendim davetli olanlar çekirdek grubu oluşturacaklarmış.

* * *

bkz. itü sözlük glastonbury zirvesi)

radiohead seven sözlük yazarları arasında küçük bir cover grubu da oluşturulabilir. music box kullanan beri gelsin... *

hep beraber toplu r edilmesiyle sonuçlanacak zirveler yapacak grup.

cover grubunun klavyeciliğine sazanlık yapabilirim.*

topluca transa geçmesi kaçınılmaz olan birlik.

şimdilik birlik üyeleri şöyle,

*

· giberling

· kornish

· man on the moon

· marla singer

. sizofrenkedi

. the weakest link

. where is my mind

kornishin klavyeye geçmesi, the weakest linkin alkış sorumlusu olması, benim de bas contol ünitesinde görev almamla birlikte, hala bir ed obrien ve phil selway açığımız var. tabiki thom yorke da eksik. olası grup isimleri ve playlistler bu birliğin üyelerinin beyinlerinden çıkacaktır... bu konseptte bir cover grubu olmadığından her rh severin fikri altın değerindedir.

ayrıca az önce arşivimi karıştırdım şöyle bir duyuru varmış efendim:

ekim ayında açılacak rh101e dersi için music box101 ve egitar101e den min ff almış öğrenciler arıyoruz. biz bass101 ve btr101 derslerinden geçen iki genciz. ön şart radiohead coverları yapmayı deliler gibi istemek ya da bu uğurda can vermek olabilir. gözetime girmemek garantisiyle bu derse ilgili arkadaşlarımızı bekleriz.

not : katılım için ortalamaya, harç parasına, dekonta, öğrenci belgesine gerek duyulmaz. stüdyo ortamında sevgi, şefkat esastır, aksi takdirde jilet temin edilir. ders drop etme süresizdir ve bu işlem için danışmana gerek duyulmaz. diğer öğrencilerden dayak yemek gerekli ve yeter koşuldur. katılım sonunda diploma, lisans, sertifika, hede, hödö verilmez. cebinizden verdiğiniz stüdyo paraları dışında para ile işimiz olmaz. çünkü varoluş özden öncedir...

ezik not: music boxçı arkadaşlara mevlana gibi kucak açıp ne olursan ol gel diyoruz.

önemli not: ben anlamam ama iyi söylerim, ya da bizim hüseyin iyi söyler ya diyorsanız tanıdığınız hüseyinleri de bekleriz.

son not : bu notlara göre bir bateristmimiz görünüyor, ama onun şimdilik durumu belli olmadığından boş kontenjan olarak görünebilir de..

radiohead kardeşliği çerçevesinde olası bir arşiv paylaşımı programında listeye ekleyebileceğim radiohead arşivi şöyle :

albümler

radiohead - pablo honey

radiohead - the bends

radiohead - kid a

radiohead - ok computer

radiohead - amnesiac

radiohead - hail to the thief

radiohead - unplugged &amp unreleased

radiohead - live on mtv

albüm

radiohead - com lag

konser kayıtları

radiohead - live @ glastonbury 2003

radiohead - live @ bbc

radiohead - live @ snl

radiohead - live @ london

video klipler

gelmiş geçmiş tüm radiohead videoları *

great dilemmadan rh zirvesi önerisi geldi. bu birlik için güzel önerilerden. hatta radyokafalılarla da birleşip tüleşik devreler de kurabiliriz.

bkz. paso damar)

cover grubuna boun ve st josephden katılan klavye ve davul ile daha da güçlenen birlik.

radiohead kardeşliği

kısa zamanda grup oluşumunu tamamlayıp stüdyo ortamına akacak olan alt çalışma birimine sahip olan birlik

yurdun çeşitli bölgelerinden konser teklifleri alan aşmış bir albüme sahip, tüm eksikliklerini tamamlamış olmaları nedeniyle taksimde bulunan sütüdyoya çaycı alımı için bile beşiktaşa kadar insanların form için beklediği oluşum.referans kısmına giberlingi yazdığım için herkesten bir adım öndeyim

katılmaktan gurur duyacağım birlik.

Kaynak: İtüSözlük

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:32 PM.