![]() |
itü kayıt duası bismillahirrahmanirrahim niyet ettim sisteme giriş yapmaya yanaşmadı sistem bunu açmaya bakakaldım biten kontenjanlara taş yağsın otomasyonun başına sabahın köründe bekleriz hazır bu şerefsizler yansınlar cayır cayır kalmadı umudum seneyeden yer ayır bu duamı duy da rabbim beni kayır p.s:ben yazmadım.yazan her kimse ellerine sağlık evet hemen bu duanın print screen ini alıp jpg formatında kaydediyorum ve disketime atıp acil durum kayıt çantama atıyorum ki gittiğim yerdeki bilgisayarın duvar kağıdını bu dua ile döşeyebileyim. otomasyon binasının arka bahçesinde kazı yaparken bulduğum dua.1784 yazıyordu tabletin altında otomasyon binasının arka bahçesine geçen sene üzerine 1784 yazıp gömdüğüm dua. çaktırmayayım dedim ama motm bulmuş ve açıkladı her kim yazdıysa ellerine sağlık.muskaları şimdiden yapıp yapıp satmak lazım. niyet ettim niyet eyledim itü sis'e kayıt olmaya bastım hazır olan netscape'in tuşuna. bütün gece edilen dualar elbet sabaha karşı hakkını bulur Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:58 PM. |