![]() |
ismini vermek istemeyen izleyici dördüncü nesil yazarımız.hoşgelmiş. nesildaşım yazar. şu anda farkettim onun da bir itusozluk yazarı olduğunu. geç kalmış bir hoşgeldin demek istiyorum kendisine. çok sadık ve aktif bir televizyon seyircisidir. nerdeyse her programı izler, nerdeyse her konu hakkında söyleyecek birşeyi vardır ve nerdeyse her programı ısrarla arar, bağlanır ve konuşur... televizyon programlarının gizemli seyircisi. genelde mağdur olanları kapsar, ama yine de 1-açıklama yaparken adımı verirsem başıma yine bir iş alırım, diyenler 2-tecavüze uğrayanlar 3-dayak yiyenler 4-her boka karışayım ama kim olduğum bilinmesin, diyenler 5-hiç telefon alınmadı dememek için kanal içinden arıyan görevliler, diye sıralanabilirler. adı üstünde, ismini vermek istemeyen izleyicidir ama savaş ay'ın bir programında alt tarafa ismini vermek istemeyen izleyici 'hedehödö' şeklinde yazılmıştı bir defasında. adam ismini vermek istemiyor işte niye zorluyorsunuz... bu olsa gerek http://img99.imageshack.us/... bu konuyla ilgili son nokta anında görüntü showun rejisi tarafından konulmuştur. telefon bağlantısı süresince arayan seyirci için ekranda ismini yazmak istemediğimiz bir izleyici ibaresi kalmıştır. gülmekten seyircinin dediklerini duymadım yaratıcılar vesselam. -aloo...efendim ben fenasi, fenasi kerim +yapmayın efendim canlı yayındayız. böyleleri ismini vermesindir. bir de ismini vermekten utanan seyirci vardır ona da yazıktır: -merhaba esra hanım, ben yosma +estağfurullah genelde kadın programlarını arayan izleyicilerdir. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:06 PM. |