![]() |
iki kişiden birinin akp ye oy vermesi temmuz 2007 sonuçlarında,kabullenilmesi gereken bir türkiye gerçeğidir. yazarların halktan kopması sonucu herkesin nedense garipsediği durumdur.anketler bağıra bağıra söylemiştir gayet de normaldir.ha sorarsanız o iki kişiden akpci sen misin diye,herkesin oyu kendinedir ama o kişilerden değilim sadece gerçekçiyim. iki kişiden ikisinin de akp'ye vermesinden daha iyi olan durum. pollyanna okusa gözleri yaşarırdı biliyorum. ilginç bir şekilde son derece homojen dağılmış insanlardır. bağdat caddesi'de yürüyen her 2 insandan 1'i de akp'ye veriyor, güneydoğudaki 2 adamdan 1'i de. konuyu üç kişilik ailem açısından mikro düzeyde ele aldığımda lan ben vermedim bu akp'ye oy-moy...acaba annem mi bu hain? yok, yok o öyle şey yapmaz...yoksa babam mı? o da geçen kanal değiştirmişti tayyip çıkınca, o da yapmaz..allaaaam delirecem..kim bu bizim evdeki akp'li? diye gece gece paranoyaya kapılmama neden olan durum.. olaya makro acıdan tüm sülaleyi ele alırsak ulan ben vermedim annem? değil babam? siksen vermez amcam? en önde giden düşmanı dayım? halam? hayır hayır hiçbiri kim verdi lan bu akp ye oy? sonuç şudur: hmmm. ben aydın ve entelektüelim. aynı zamanda elitim ve cumhuriyet gazetesi okuyorum. o halde sen.. sen!!! geber lanet olasıııı!!!!! rrröööğğğaaaaarrrr!!!! türk halkının %92si abdyi sevmezken, cüneyt zapsunun akpyi süpürmeyin kullanın diyerek abd uşaklığını alenen ilan ettiği bir partiye seçmenin bu kadar oy vermesini aklım almıyor. ülkemizdeki her iki kişiden birnin beyin fonksiyonlarını yerine getirememesi... büyük geçmiş olsun Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:12 PM. |