Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   hemşo (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/194778-hemso.html)

bluemoon24 13-01-2009 07:13 PM

hemşo
 
bkz. hemşeri)

hadi mehmet ali erbil neyse de okan bayülgen nasıl oynadı bu filmde diye düşündüğüm film. tek izleme nedeni demet şener in yeşil elbiseli sahneleri olabilecek dandik ötesi türk filmi.

türk sinemasının en kötü örneklerinden biri

nedense show tv tarafından türk sinemasının en büyük yapıtlarından biriymiş gibi tanıtılan saçma sapan gereksiz film

okan bayülgen in abartılı olmasına rağmen başarılı bir oyunculuk sergilediği derinine inmeye çalıştığı konuların* yakınından bile geçmeyi başaramamış televizyon filmi kıvamındaki yapım.

ben filmi açıkcası o kadar sırıtkan bulmadım 3 sayfaya yakın bir yorum okudum şu yazıyı yazmadan önce lan dedim acaba bir tek ben mi beğendim bu filmi. tamam kabul ederim çok başarılı bir yapım değil ama öyle abartılacak kadar da kötü değil. belki bu film yeşilçam değilde hollywood yapımı olsaydı en azından öyle bir sunum sunsalardı bakın o beğenmeyenlere nasılda şak şak tutuyorlardı.



ha film aham şaham bir şey değil zaten beklemeyin ama ben izlerken zevk aldım. eşkiya tiplemesi de vardı sanki. buna da kabul. ama her şeye rağmen belli bir izlenirligi olan bir film bence



hatta oya hanımın atm külübesinde düzülüşü de bence bir külttür



Kaynak: İtüSözlük


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:23 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.