Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   harun kolçak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/194635-harun-kolcak.html)

bluemoon24 13-01-2009 07:04 PM

harun kolçak
 
bizim ilkokul dönemlerimizde popülerken, artık iyice sesi soluğu kesilmiş eski denilebilecek bir şarkıcı. sesi gerçekten güzeldir, zaten güzel olmasa sezen aksunun vokalistlerinden biri olamazdı.

kendi şarkılarından çok bendenizle yaptığı düetleri ve aşkın nur yengi ile söylediği bile bilesi ile daha bir tanınır.



tam kendini iyice unutturmuşken ünlüler çiftliği yarışmalarından birine katılmış, bir anlığına tekrar gözüküp, yarışma bitiminde kabuğuna çekilmiştir.

şarkıcılık yapmadığı dönemlerde de babası eşref kolçakla olan kavgaları, tartışmaları yüzünden bazen ekranlarda görünürdü.

kredi kartı borçlarıyla başı bir dönem belaya girmiş, ve zannımca bu sebepten kalite aramaksızın her programa balıklama dalmaya başlamış eski şarkıcı.

gir kanıma ile adını duyurmuş olan, yanımda kal adlı şarkısının klibinde o zamanlar tanınmayan özlem yıldız'ı mono kaş olmasına rağmen mükemmel haliyle oynatan, gitme seviyorum gibi vurucu şarkılara imza atmış, lakin sonradan kredi kartı borcunu ödeyemeyecek duruma düşmüş ve hatta ünlüler çiftliği gibi bir kalitesizliğin içinde görülmüş yetenekli ve ince ruhlu sanatçı.

annesi babası yanımızdaki apartmanda oturur. babası eşref kolçak filmlerde görüldüğü kadar ciddi ve somurtkan değildir, aksine sevecen ve güleryüzlüdür

kendisi tuzsuz, haşlanmış patatese benzemektedir.

ilk olarak 90'ların başında star'daki o zamanların salı pazarı isimli program tanıtımında uzun kıvırcık saçları, kırmızı pantolonu ve önden bağlamalı gömleğiyle gir kanıma şarkısını söylerken gördüğüm, sezen aksu ekolünün bir öğrencisi olarak tanıtılan, fazla bilinmese bile türkiye'deki en iyi bas gitaristlerden olan, bir dönem erkin koray'la çalışan, kendisiyle ağırlıkla vejetaryenlik ve reenkarnasyon üzerine sohbet edilmiş 1956 doğumlu olmasına rağmen yaşlanmayan insan.



o günlerden:



http://xs.to/...

http://xs.to/...

esra ceyhanla a'dan z'ye programında gençlerin tavukları ve eşşekleri s.ktiklerini telefondan anlatan adamın olduğu programda konuk sanatçı olarak oturmaktaydı. konuyla alakasızlığı ve suratındaki noluyo amına koyayım? ne işim var benim burda? esra ceyhan kim? ifadesi görülmeye değerdi.

bir ara uyuşturucu batağına saplanmış kişidir. babası eşref kolçakla bu yüzden küs oldukları söyleniyordu. tedavi gördü iyileşti... hatta sempozyumlar filan düzenlemişti yanılmıyorsam..

kal benimle, korkuyorum ve özellikle yıllar gibi unutulmayan şarkılarla iz bırakan sanatçı.



edit büdüt: bugün doğum günüymüş kendisinin, bu giriyi yazdığımda haberim yoktu, harun kolçak'a iyi ki doğdun diyor ve hatırlattığı için frock'a teşekkür ederim.

gitme seviyorum ve haketmedim ayrılığı şarkılarını çok sevdiğim son zamanlarda kısa civciv sasırı saçlarıyla beni koparmış şarkıcı

bir duyuma göre ağlat beni adlı şarkısına klip çekmiş.

kıvır kıvır uzun saçları yuvarlak gözlükleri vardı ilk başlarda gir kanıma diye şarkı söylerdi,sonra bir gördüm ki o kıvır kıvır saçlı gitmiş platin sarısı saçlı sakallı biri gelmiş yerine bir de deri filan giymiş neo hesabı.olmuş mu ama olmamış.şahsen ben eski harun kolçağı aradım.



15 temmuz itibariyle bugün doğum günü olan kişidir. iyi ki doğmuştur.

yurt dışında bir erkekle evlendiği söylenen ama olsun ne yapalım dediğimiz sesini çok beğendiğimiz kibar saygılı ve slow şarkılarında çok başarılı olan değişik kişilik. ve sanatçı tabi aynı zamanda.

papalığın sonu adlı bir kitap yazan şarkıcı kişisi. papa onaltıncı benedict'in papa olacağını biliyormuş bunu kitaba yazmış vs.



Kaynak: İtüSözlük


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:41 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.