![]() |
gül kendine mor ve ötesi nin eskimeyen albümü,kendilerini açıkça ispatladıkları albümdür kanımca ben ve benim gibilere adanmış albüm* pek hoş mvo albümü..şarkıları da şöyle birşey olsa gerek... bkz. bir) insanın kendine güvenmesi ve pozitif bakması gerektiğini savunan şarkı istanbul yollarına düştüğüm bi gece otobüste mp3çalarımın bana hediyesi çok güzel şarkı. kafamı cama yasladığımda harun biter mi sandın tüm dertlerin deyince toparlandım ister istemez. adamlar geliyoruz demişler albümle. bazen'e dikkat derim. ama albümü, şarkıyı methedelim de sözleri yazmayalım olur mu? olmaz. biter mi sandın tüm dertlerin hemen ödenmez büyük borçlar hayata tersten baktığında bitip tükenmek çok kolay aslında bütün resim güzeldir sadece hatırlaman gerek gül kendine bak ne kadar güzelsin gül kendine dünya kadar güzelsin aslında dünya sensin her şey açık, her şey kolay zor zamanlar geldiğinde hep kaybedersin gerçeği sana imkansız görünse de bütün çözümler ellerinde aslında bütün resim güzeldir kendini hatırlaman gerek biter mi sandın dertlerin yenilmesen hiç büyümezdin enstürmanlar bakımından en zengin mor ve ötesi albümü.volkan gürkan prodüktörlüğünde,16 aylık çalışmanın ürünü.muhteşem şarkıların yer aldığı,genel olarak pozitif bi albüm olduğu savunulsada aslında içindeki sorunlara alaycı yaklaşımı yakaladığınızda çokta pozitif olunmadığı görülecek olan albüm. yenilmesen hiç, büyümezdin diyerek hoş bir mesajla biten mor ve ötesi şarkısı mor ve ötesi'nin kendini en iyi ifade ettiğini düşündüğüm olgunluk albümünün ismi ve albümün en can alıcı parçası bütün şarkıları enfes olan mvö albümü. ama en güzel özelliği hayat gibi bir şaheseri bize kazandırmasıdır. introsunu alıp daha güzel bir şarkıya monte edebilmek isterdim bu şarkının. o kadar güzel başlıyor ki, geri kalanında sıradan bir mor ve ötesi ya da türk rock şarkısı duymak geriyor insanı. zaten genel olarak şarkıyla aynı addaki bu albümde her eserde çok güzel, parçanın kalanından birkaç adım önde partisyonlar olduğuna inanıyorum. bunları birleştirip tek şarkı yapsalar da gidip alınırdı diyebilirim. mor ve ötesi'ni meşhur eden şarkıları yanında pek de bilinmeyen şarkısı.kanımca çoğu şarkısından iyi bir çalışmadır.severek dinlemekte,dinlettirmekteyiz. abdullah gül'e söylenmesi anlamlı olacak şarkı. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:56 AM. |