![]() |
gülümsün sözlüğe hızlı giriş yapmış yazar. girilerini merakla takip ediyoruz. * manevi kavramlara hoş yorumlar getiren, takip edilmesi gereken taze arı sana gülüm diyemem gülün ömrü az olur sözüne inat söylenmiş bir söz. ifade tarzıyla girilerini zevkle okutabilen yazar. girileriyle beni benden alan yazan. kah ağlatır, kah güldürür ama bir insan tanımadığı birinin duygularını bu kadar mı iyi anlatır.. girilerinin devamını bekliyoruz. eski ceylan filmelerini anımsatan bir rumuz. arabesk tadında yani. sanki ibrahim erkal parçası ismi gibi. barış manço seven insandır kendileri. eskiye duyulan özlemi, hüznü en iyi anlatanlardandır. çocukluğumuzun, kıyıda köşede kalmış, unutulmaya yüztutmuş anılarını bulur ve öyle güzel anlatır ki, okura sadece aa hakkaten böyleydi demek düşer. severek takip ediyoruz girilerini * papatyayı güle tercih edermiş kendileri. yazdıklarını her okuduğumda bir zamanlar trt ekranlarında yayınlanan halaylı, türkülü katılımcıların kot pantolonlu ve genç olduğu bir program vardı ha işte bu yazarın onun sunucusunu hatırlattığını itiraf etmeliyim. o hanım ablayı dinlerken karabasanlar gelirdi aynısı gülümsünün yazıları okurken de oluyor, sözlükten soğuyorum. ama her yazar gibi bu arkadaşımızın da sözlüğe yararı dokunacak yazarlardan olabileceğini düşünüyorum. ama bir şartla lütfen başladığı zamanla devam etsin eğer böyle devam edecekse yazılarının sözlük değilde daha çok konsepte aykırı diye ayrı bir bölüm var ya orada görmek isterim böylece rahat rahat istediğini yazabilir. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:17 PM. |