![]() |
google da her şeyi bulacağını sanmak bilhassa öğrencilerin düştüğü yanılgıların zirvesidir. ödev yapılmaz google da yazınca hemen bulacağım sanılr, ama nafile google bile bulamamıştır sizin ödevinizi. hocaya bak yaa verdiği ödev dünyada yok denilerek avunulur.. google'ı babası sanan çocuk modelide bu profilde intikal eder. google'ın internetteki adreslerin en fazla %20 gibi bir kısmını taradığı ve her geçen gün yeni adreslerin alındığı göz önüne alınırsa,her bi' şeyi bulamayacağı açıktır.ama hakkını da yememek lâzım.ayrıca bi' de şu var ki: ayrıca: zaman zaman doğru olan bir önermedir. googlea yazıldığında sonuç getirmeyen bişeyin aslında varolmadığına inanmaya kadar gidebilir. ve hatta böyle bi karikatür vardı penguende lan, istihbarat şefi elemanlara hede hakkında bilgi toplayın diyodu da elemanlar googlea bakıp şefim öyle biri yok diyodu.. şahsen google veritabanında adı geçmeyen bişeyin veya kişinin gerçeten varolduğunu sorgulamamız gerektiğine inanıyorum. google oldukça başarılı bir gerçekliği sorgulama testidir. misal dallama bir fransızla konuşuyosunuz diyelim, atıp tutuyo her fransız asker doğar falan diyo, anında googlea french military victories yazarak böyle bişeyin olup olmadığını, varsa nası bişe olduğunu tespit edebilirsiniz. google sizi yönlendirecektir. google her şeyin en doğrusunu bilir. 21. yüzyılın here şeye kadir ilahı diyebiliriz. http://www.google.com/... babamın google arama çubuğuna aynen şunu yazarak düştüğü yanılgı: bağkurdan isteğe bağlı emekli olan bir kişi ssklı olarak çalışmaya başlayınca emekli maaşı kesilir mi?* -google çorabımı bulamıyorum -şunu mu demek istediniz: nerde çıkardıysan ordadır.. büyüksün!! günümüzde sevgililer ayrılırken 'benim gibisini google'da arasan bile bulamazsın' gibi deyimler kullanabilmektedir. Kaynak: İtüSözlük |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:46 AM. |