![]() |
gaza getiren müzikler üstüne tanımam. birisi star wars episode 1: dual of the fates. müzik john williams. episode3'te de yoda ile palpatine cenk ederken çalınmıştı bir kısmı. insanın bağırası geliyor. hanım! nerde benim ışın kılıcı!... 80'lerin gudik disko şarkıları ve 80'ler esintisi taşıyan şarkılar. valla gaza geliyo insan canım. deja vu - kendin coş children of bodom - every time i die natasha bedingfield - unwritten giorgia - gocce di memoria starsailor - four to the floor eagle eye cherry - save tonight maroon 5 - harder to breathe - this love juanes - a dios le pido muse - hysteria placebo - second sight phantom planet - california ayrıca requiem for a dream'in soundtracki... the prodigy şarkıları çoğunluktadır benim için. ayrıca cypress hill'in skulls'n'bones albümünün b yüzü de iyi bir örnektir bana göre. ve tabiki: tricky - black steel let's get it started - black eyed peas shake it - sakis rouvas it's raining man - geri halliwell zatıalimi ayağa kaldırmaya yetiyor... drain me-sentenced özellikle ilahi grubu cover'ı şahanedir tavsiyedir.* hakan gündüz - kuru fasülye Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:22 PM. |