![]() |
galak dosttur.. insanı niye bu kadar geç tanıştık ya biz diye hayıflandırandır.konuşturandır,dinleyendir,ama bazen de inatla anlamayandır.bi de anlıyorum ama manasız buluyorum dürüstülüğndeki kişidir. olsundur,sevilendir ne dese koymazdır.ayrıca aklımdan geçen her saçmalığı direkt söyleyebildiğim nadir insanlardandır,hatta tektir.kendi suçudur bu da.. petitomaniac! süren asaduryan ile kankalık mertebesine ulaşmış insan... öyle böyle değil msnde chat bile yapıyorlarmış... nicki hasebiyle çok kötü espirilere maruz kalan yazar kişisi bir de.. sanırsam tanıştık iyi bi insan olduğu kanaatindeyim. daha çok sohbetlere daha çok biralara ve daha çok kelamlara. içelim... gerçek yaşından 5-6 yaş fazla gösteren, okuldaş, birlikte ödev hazırlanası, kampçı, bakınız düşmanı ve hafif entelce yazar . oturup konuşmaktan, laf yarıştırmaktan bıkmayacağım insan. beni itüsözlük'e kazandırdığını iddia eden yazar. * 0.9 mm kalem ucu kalınlığında sakalları olan yazar. tiskindim bi an. ilgili yazar. gece yarısı yazmış olduğum bi girime istinaden özlediğimi belirttiğim bir müzik parçasının orjinaline ulaşmamı sağlayarak beni mutlu etmiştir. * kendi uktesini kendi doldurabilen/dolduran ilginç yazar. galak, galak kişisinin depend şeklindeki uktesini doldurdu. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:33 AM. |