![]() |
fazlası zararlı olan şeyler kısaca şeyler * yemek yemek, bilgisayar oyunları, şıpsevdi olmak, duygusallık, kıskançlık, kilo almak, alkol, sigara, uyku. bir açıdan herşeydir. şunu gördüm ki ne yaparsanız yapın ya da düşünün birilerine az, birilerine fazla geliyor. en iyisi hayat hakkında fikirlerimizi fazla dillendirmeden bildiğimiz gibi yaşamak sanırım. yani, sallayın gitsin * en çok acıtanlardan biri: değer. aşk, sevgi, hatta nefret bile.. her türlüsü) fazla mal göz çıkarmaz dediğiniz şeylerin dışında kalan şeyler aşırısı az olan şeylerden daha fazla oldukları kesindir. edit: kırk yılın başı bi başlığa sataşayım dedim, onda da değiştirivermişler başlığı.. açıklıyorum: aşırısı fazla olan şeylerdi eskiden burası, unutmadık, unutturmayacağız!! – 1'den fazla kova burcu kadınıyla aynı mekanda bulunmak – 1'den fazla balık burcu erkeğiyle aynı mekanda bulunmak – evde 4'ten fazla kediyle yaşamak – 2 gün uykusuzluktan sonra çalışmaya devam etmek – 1 çocuktan fazlasına sahip olmak – 1'den fazla üvey anneye sahip olmak – sadece 1 tane cahil insana akşama kadar tahammül etmek – egoist biriyle 6 ay evli kalmak – bluğ çağındaki bir çocukla konuşmaya çalışma çabasının sonuçsuz kalması – parası olan ukalanın, sırf para sıkıntın olduğu için sana akıl vermeye kalkışının ilk 30 dakikası – annenizin evinize gelip bütün düzeni altüst edişinin 2. günü – annenizin sizi kendisine göre biriyle evlendirme isteğinin ilk 10 dakikası – patronunuzun hayatınızı sorgulayışının ilk saatinin sonu yoruldum... sevişmek. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:04 AM. |