Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   fairuz derin bulut (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/193750-fairuz-derin-bulut.html)

bluemoon24 13-01-2009 05:59 PM

fairuz derin bulut
 
bu sene 9. geleneksel odtü rock şenliğinde 11 martta sahne aldı.

canları sıkıldığında banyoya girip anastas mum satsana diye bağıran,müziklerini baya beğendiğim,ve konserlerini sabırsızlıkla beklediğim grup.

hayatımda dinlediğim en kopuk türk rock grubudur ama bir okadar da eğlencelidir.insan ruh haline göre anlamsız şarkılardan bir çok anlam çıkartabiliyor.ben bu grubun büyüsünü hala çözebilmiş değilim.

http://www.myspace.com/...

bir numero bi gruptur kendileri, son zamanlarda dub a sarmışlar diye duymuştum.



ayben ile düet performansları yapmış, pek de başarısız sayılmayan ilginç müzik grubu. orjinal düşüncelere sahipler ve ilginç sloganları var. daha da başarılı olmaları dileğiyle.

*

fairuz'dan oldukça etkilenmiş gruptur.

saykodelik rock yapan süper grup.

en sevdiğim şarkıları bekle. 3:17 dklık şarkı bomboş. hakikaten bekliyorsun.

on numara olmakla birlikte şahsımı resmen neşelendiren gruptur.kıpır kıpır olmama sebebiyet vermiştir ilk andan itibaren.ayben le olan performansları da mevcuttur ve hiç fena değildir.en begendiğim performansları için link de vereyim tam olsun



en komik bulduğum tarafları mad magazinedeki alfred e. neuman'ın, gerçek siyah önlüklü bir çocuk halini bulup resmetmiş olmalarıdır. sloganlarını da altına yazmışlar. maniak music

trt 2 de desibel programında izlediğim ve gerçekten çok ilginç müzik yapan topluluk.gibson sg gitar vardı gitaristte kırmızı.ve garip bi drive tonu vardı.

kaçma adlı şarkısı psikopatlık sınırlarını aşmıştır. dinlenilmesi şiddetle tavsiye edilir, yalnız dinlerken psikolojik travma yaşamanız olasıdır, tek başına dinlenmemeside önerilir. kaliteli ve özgün bir tarza sahiptir. peyote'de sıkça sahne alır kendileri.

fairuz derin bulut'un temelleri 1996 yılında istanbul da atılmıştır. her zaman sınır,kural ve tarz gibi kavramları hiçe sayan bir iç güdüyle müzik yapmışlardır. müziklerinin temel oluşum süreci genelde doğaçlama ile başlayıp besteye bağlanır.



en başta rock,oryantal,funk,arabesk,pavyon müziği v.b.gibi stiller taban alınıp,daha sonra yeryüzündeki insan kulağının duyabildiği her sesi kullanma mantığıyla eserler oluşmuştur.



müzikleri, dünyada sadece aşk,sevgi,terkedilme, ihanet gibi konular üzerine besteler olmadığını bunların yanısıra korku,komedi veya soyut olduğu kadar somut nesneler üzerine de besteler yapılabileceğini gösterir.amaç insanın içinde bulunduğu başka duyguların ve ruh hallerininde dışa vurumunu sağlamaktır.

birçok yerli ve yabanci müzik eleştirmeni tarafından iyi ve enteresan eleştiriler almışlardır.



fairuz derin bulut'un kundante ve kaçma adlı iki parçası 2003 yılında hırvatistan'da yayınlanan -bombardranje newyorka- adlı toplama albümde yer almıştır.



2001 yılında çıkarttıklarıhalet-i ruhiye i kundante- adlı bir underground albümleri bulunuyor.ilk yasal albümleri kundante ise 2003 yılında ada müzik tarafından yayınlanmıştır.



demir kerem atay: gitar,elektro saz,ses

taha rıza özmen: bas gitar,vokal

okan yılmaz: org,synthsizer,ses

lale evren kardeş: davul





*



Kaynak: İtüSözlük


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:19 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.