![]() |
evet ne var tatlı sert bir vega sorusu,parçası the cure'un solisti robert smith'in konseri esnasında yazılmış olan, yüksek volume ile dinlendiğinde gayet gaza getirici bir hal alan, güzel bir vega parçası. raks ederken bakonumda yine uçmak var aklımda, gülüyorum. arkamda kaldı yaptıklarım. bir yudum çay, bir yudum sen, bir yudum manzara maalesef hakkımda bütün korktukların.. tenin tenimi çeker aşkım. çivin çivimi söker tatlım. ne var? evet, ne var? durduğun yer.. korktuğun yer.. ben her zaman böyle.. ben böyle vesaire.. ben her zaman seni çok istiyordum. sen her zaman söyle.. sen söyle vesaire.. sen her zaman beni bekliyordun. evet, ne var? maskelerin arkasında yakalandım. evet, ne var? hem oyundum, hem oyun bozandım. evet, ne var? koştum, yoruldum, oyalandım. evet, ne var? yüzlerce kez sevildim, aldatıldım. kendini fütursuzca kabul etme parçasıdır çay ve çivi kelimeleri hiç bir şarkıda böyle güzel kullanılamaz bee dedirtir deniz özbeyin sesini 16 yaşında kız çocuğu edasıyla kullanmadığı için güzel olan vega şarkılarından bir tanesi. vega'nın en sağlam parçalrından biri Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:16 AM. |