![]() |
erotik buğulama sözlüğün yeni üyesi, sinema-tv okuyucusu, klaket taşıyıcısı komik adam. aramıza hoş geldi.. nickimi beğendiğini dile getirerek beni onurlandıran yazar... * süper adamdır kendileri. eskiden taksimde bazı çığlıklar, acaip sesler duyardım. merak ederdim nerden geliyor diye, onu tanıyınca anladım ki seslerin kaynağı oymuş. şöyle sessiz sakin karizmatik durur sonra bir başlar... aman aman. gotik deyince aklıma ilk gelen yazar... * * hamza kim lan? repliğiyle gülmekten masaları yumruklamama sebep olmuş uzun boylu, komik adam... üzümlü judith doğum günü zirvesinde tanıştığım bomba bir eleman,gruba vokal olarak gelmesini teklif ettiğim çünkü çok güzel corpse cannibal corpse diye bağıran biri olduğunu söylediğim yüce insan... geç tanıştığım parttime kankam. fikirler uyuşsa da uyuşmasa da sohbeti çekilesi, vosvoslar konusunda sabaha kadar muhabbet çevirdiğimiz, doğumgünü zirvesinde birer uruk hai gibi böğürüştüğümüz, gördükçe göresim gelen, ciddi kişiliğinin altında sınırsız bir çılgınlık zulalamış olan, sözlük kişisi. bkz. üzümlü judith drajesi doğum günü zirvesi) çok özledim kendilerini... sözlükte bulunan az sayıda adam gibi adamlardan.ama daha -106'dasın be kardeş ben ise çoktan -234'lerdeyim.bana ulaşmak için biraz daha uğraşmalısın. yıllar sonra editi[img]/images/smilies/tongue.gif[/img]arantezi kapamayı unutmuşum. kırmızı hapı tercih edip, kendi isteğiyle sözlükten ayrılan, çok sevgili biricik arkadaşım.bu sözlükten gittin ama bizim lügatımızda ayrılık yoktur.sana verilen anlamsız seri eksi oyların ile buradaydın şimdi ise kalbimizdeki anlamlı artıların ile yanımızdasın.hayatımıza kazıdığın girilerle yüreğimdeki sözlükten hiçbir zaman çıkmayacaksın. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:25 PM. |