![]() |
enfazlaellikarakterolabilir yaran postane mesajlaşmaları esnasındaki eşlikçim, nesildaşım. epey güldük, sözlükle de paylaşalım dedik, kah güldük kah eğlendik, bir nickaltı girisinin daha sonuna geldik sevgili sözlük okurları. yine bir başka postane mesajlaşmalarında görüşmek üzere, esenlikler dilerim dediğim selam ettiğim yazar. bir karakter yeter bazen anlaşmaya. evet, işte bu o. anlaşılası insan. karakter sınırlaması olan bir yazardır. halbuki özgürlük de güzel bir şeydir ama seçimlere de saygı duymak gerekir. elli karakter istiyorsa elli karakterdir. insanların bir karaktere bile sahip olamadığı şu dönemde elli gerçekten de çok cömert bir sayıdır. bu açıdan da tebrik etmek gerekir. çok dikkatli bi yazar..hani ms office'in dil kontrolü kapsamında bir özelliği vardır ya, böyle yanlış/eksik yazılan kelimelerin altını zigzag kırmızı bi işaret ile çizer, gözüne sokar..bunu çağrıştırıyor kendisi bana..ne zaman mesaj lambam yansa hah diyorum, yine neyi yanlış yazdık bakalım diyorum.. yok de mi bunda bir hata? üzüm, elma ve tarçının mükemmel uyumunu bana yedirdiği o bi dilim kekle kanıtlamış, müthiş kekler ve kurabiyeler yapan bir muftak ustasıdır. aynı zamanda alışverişe çıkmak için kesinlikle doğru insandır. beraber içmekte çok zevklidir ayrıca fasılcılarla sohbeti kaçırılmamalıdır*. seviyoruz... bize bol bol kek yapsın istiyoruz... Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 AM. |