![]() |
ending credits opeth'in damnation'undan harikulade bir eseri. o kadar muhteşem ki bakınız ben şu an kelime bulamıyorum izah edecek. çalmanın müthiş zevkli olduğu kolay olduğu kadar dahiyene bir melodisi olan mikael akarfeldt/opeth şaheseri. abilerimiz okadar gelmişken konserdede bi yudum çalsalar ne güzel giderdi arada dedirten damnation şarkısı. ölürken arka fonda çalmasını isteyeceğim şarkıdır, sözleri de şahanedir. opeth'in mest olduğum enstrümantal şarkısı.bu parçadaki bateride gayet iyidir.gece dinlenirse etkisi fazlalaşır. sürekli sıkılmadan bıkmadan usanmadan dinlenebilecek bunalımdaki insanı melankoliden intahara kadar taşıyabilen herşeyin bittiğini hissettiren muhteşem enstrümental opeth parçası.damnation albümünün yedinci sırasında yer alır. ismi hissettirdiği şeyi en iyi anlatan şarkılardan biri. ayrıca mikael konserde bu parçayı çaldıktan sonra it's totally camel ripped off demiştir. ustalara selam etmiştir. oldukça seksi bir şarkıdır. insanların sinemada film bittiğinde seyretmek istemeyip erkenden çıktıkları an kaçırdıkları final müziğinin eşliğinde geçen yazılardır. a gorniak: ah bir öğrenebilseler filmin en güzel müziklerinin toplamı burada çalar, bak o zaman kimse çıkıyomu salondan. aloo arkadaşım kime diyorum ben? iyi bir şarkı. bu arada ritm kısmını istikrarlı bir şekilde hakkıyla çalması çok kolay değil yahut ben bir eşşeğim. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:37 PM. |