![]() |
elera kendisi ile münasebetim yaklaşık 1.5 yıl önce başladı, yoksa tanımaz etmezdim ama iyi ki tanımışım diyorum şimdi ve iyi ki yine aynı platformdayız. öyle ya da böyle birçok kez zaman geçirmiş, gülmüş ve neredeyse hiç ağlamamışızdır birlikte iken. kendisi son derece zeki ve akıllı bir insan olmakla birlikte, çok çabuk da kırılabilen birisidir. öyle ya da böyle sevdiğim, saydığım ve benim için değerli olan dostlarımdan birisidir. ayrıca dördüncü nesil yazardır ve hoşgelmiştir. tavla oyunu konusunda başarılı bulmadığım ama saygı duyduğum oyuncu. itü sözlükte ise gayet başarılı bulduğum yazar. burada yazdığını gün itibariyle öğrendiğim arkadaşımın arkadaşı kankamdır sözüyle kendisine selam ettiğim şahıstır. aynı okulda okumamıza ve tek bir ortak kantin olmasına rağmen yine de nadir olarak görüştüğüm sevilesi cana yakın kişi. sinema kültürüne hayran kaldığım ve bir yarışmaya katılacak olsam numarasını joker olarak vereceğim tek insan. * farklılıklarının rahatsızlık yaşatmadığı ender kişilerdendir. tanımak ve kampüste selam vermekten mutlu olduğum kişilerdendir. bazen çileden çıkaracak davranışlara katlanabilen evliya gibi kişidir. saygı ve hürmet edilmelidir. yüzünü gören cennetlik insan. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:45 AM. |