![]() |
elfida haluk levent'in akşamüstü albümünden başarılı bir parça. sözleri aynen aşağıdaki gibidir. yüzün geçmişten kalan, aşka tarif yazdıran bir alaturka hüzün, yüzün kıyıma vuran anne karnı huzuru, çocukluğumun sesi senden bana şimdi zamanı sızdıran şımartılmamış aşkın sessizliğe yakın kimbilir kaç yüzyıldır sarılmamış kolların sisliydi kirpiklerin ve gözlerin yağmurlu yorulmuşsun hakkını almış yılların elfida... bir belalı başımsın elfida... beni fark etme sakın omuzumda iz bırakma yüküm dünyaya yakın elfida... hep aklımda kalacaksın elfida... sen eski bir şarkısın elfida... beni fark etme sakın omuzumda iz bırakma yüküm dünyaya yakın elfida... hep aklımda kalacaksın. tekrar ve tekrar ve tekrar haluk levent'in tüm tedavi masraflarını üstlendiği kanserli bir kız için yazılmış şarkıdır. albüm hazırlandığı sırada elfida ne yazık ki hayatını kaybetmiştir. o nedenle her dinlendiğinde tüyleri diken diken eder. elfida kendi için yazılan şarkıyı dinleyemeden, omuzlarda derin bir iz bırakarak terketmiştir dünyayı. kimse farketmeden. şarkı duyulduğunda tam da nakarat kısmında bu nasıl isim ya diye gülerken,arkadaşın halasının ismi olduğunu duymamızla,dumurlara uğratan olayı yaşatmıştır bu şarkı. isimdir hakikaten elfida! loop a alınası şarkılar listesinde kafaya oynayabilecek bir haluk levent şarkısıdır. haluk levent'in yaptığı en iyi iş. haluk levent in hüzünlü parçası,özelliklede hayatınızdan çıkan biri olduğu zaman dinleniliyorsa çok şey ifade edebilir. maçır ismi. dr conners'in dediği gibi: tekrar ve tekrar ve tekrar Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:20 PM. |