![]() |
ekrem1990 hoşgelmiş 5. nesil yazar. sözlükte en fazla dikkatimi çeken 5. nesillerden biri. girilerinde bir kalite söz konusu. başarılarının devamını dilerim. poğaça gibi bir çocuktur kendisi. sözlükte taşakoğlanı yapılmış bir vatandaşımızdır, ilginç. yavşakoğlanın tekidir, sol framede kendini 5. nesil gösterip bizi yerlerimizden zıplatmıştır. an itibariyle kamışına su yürümüştür. nickinin eekremm1990 olması gereken yazardır.. 5. neslin ilk adımıdır 4. nesiller tarafından ortaya alınıp ıslatıp ıslatıp dövülmelidir. sözlükten uçurulmamış, istifa etmiş yazardır. poğaça gibi çocuk lafını kaldıramadığı söyleniyor kulislerde. listemdeki tek cibilliyetsizdir. sevgi yumağı, fransa 98 maskotu gibi adamım ama cibilliyetsizlerime girmeyi becerdi. itü sözlük ajdar zirvesi nde tanştığım hoş sohbet 5. nesil yazar. öğrendiğim kadarıyla kendisi rüştü akın anadolu meslek ve meslek lisesi nde bilgisayar bölümü okumaktadır. hep bi' ileride microsoft'a müdür olma gibi bir hayalleri vardır. visual basic ile dengesiz komik şeyler yazar, beni güldürür. c++'e başlayacağım diyor ama hiç sanmıyorum. arada sırada canı sıkılır karikatür çizer, süper deha. matematiği çok fena kafası basıyor. ben daha şurada 2 ile 2 yi toplayamıyorum bana 9'un karekökünün 3 olduğunu söylüyor. harika! gerçek aşkı bulduğunu iddaa etmektedir, sonradan öğrendim 4 senedir aynı kızla çıkıyormuş. eh artık seneye evlenilirler mi, bilemem. bir de buradan ona sesleniyorum, msn'den sürekli oturum açıp kapatmasın sonra engelliyoruz laf ediyor. ayıp ama. ayrıca doğum günümde aldığı quad-core işlemci için küçük bir teşşekkürü borç bilirim, ama takacak yer yok öylece duruyor. reşit olmadan red hot chili peppers'ı türkiye'ye getirdiğinde herkese dönüp şiştin mi şiştin mi? yapacaktır. çok sevdiğim beşinci nesil yazarımızdır. kendisine ellerimle gözlemeler açacak, kurabiyeler yapacaktım. kim bilebilirdi ki, ortak zevklerimizin olduğunu...[ruh hali ve tercihinize göre ağla1, bühüü, swh, swf, gab kısaltmalarından sadece birini kullanınız.] geldiği gibi olay yaratabilen yazarımız hoş gelmiş sefalar getirmiştir. ilk beşinci nesildir. ben elifsu1992...5.nesil yazar...mesaj at... bekliyorum... Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:57 PM. |