![]() |
dünya koca bir yalandı gördüm dördüncü nesil bir yazar arkadaşımız. hoşgelmiştir. @1841006 numaralı girisi ile yüzümüzü gülümsetmiş, hoşgelmiş nesildaş yazar. bulsam kafdağı'nın eteklerini başımı çevirip gitsem mi bilmem ben ki yaranamam,şakaya gelmem kuruttum bengisu peteklerini karanlık dolu bir dünyada gülmem bulsam kafdağı'nın eteklerini başımı çevirip gitsem mi bilmem yağmurlardan sonra büyürmüş başak meyveler sabırla olgunlaşırmış bir gün gözlerimin ta içine bak anlarsın ölüler niçin yaşarmış yağmurlardan sonra büyürmüş başak ben senin bir benzerinim ey gece ve ecelim gelmeyinceye kadar da sabahım gelmeyecek! kâşifin benim gülüm, görmediğin yine ben bilseydin sana benden bakanı görünmeden anlardın her macera tende rüyet gibidir oysa sende gördüğüm, sana gurbet gibidir . yine akşam oldu, yalnızlık omuzlarıma çivisini çaktı yine, uzaklık aynı gerçi, heryerdeyken olan uzaklığın pek değişmedi, yine akşam oldu orda olduğu gibi, görebiliyorum seni burdan da, aynısıydı ordayken de, uzaklıktan korkmuyorum belki de, orada da aynıydı uzaklık gerçi donuklaşmış oldu artık bu, bir o kadar da hüzünlü romanlar gibi, galiba ben baştan kaybetmişim, belki de ben baştan kazanmışım, insanlık kaybetmiş... sezai karakoç tavanı çöktü aşkın duvarlar üryan düştü toplumun gündemine koyu bir isyan düştü iniltiler geliyor doğudan ve batıdan sensizlikten bozulan dengeye ziyan düştü bir hüzün ülkesine gömülüp kaldı adım kapanıyor yüzüme aralanan kapılar sana hicret eden bir kureyş de ben olsaydım nurullah genç Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:34 PM. |