![]() |
değeri azalmayan albümler cenk taner - izin vermedi yalnızlık the strokes - is this it rhcp - californication radiohead - ok computer kurban - kurban the tea party - triptych vadeli hesaba yatırdığımız, faiz getiren albümlerdir. mavi sakal - kan kokusu pink floyd'un the wall albümü, kaliteli bir şarap gibi yıllandıkça daha da değerlenir, örnek olarak verilebilir. he, bir de resul balay'ın anket bu albümü var. ankete katılmak gibi olmasın ama neredeyse bütün müzik dergileri konu bulamadıklarında bu tip listelere girişirler. bunların çoğunu okumuşluğum vardır. bu listelerde genelde şu albümler bulunur. belki alakası vardır pink floyd - division bell nirvana - nevermind sex pistols -never mind the bollocks here s the sex pistols radiohead - ok computer public enemy - fear of a black planet metallica - and justice for all 2pac - all eyes on me prodigy - fat of the land ve tabii ingiltere'de hala onun gibi bir albüm yok. kaydedilmedi: oasis - what's the story bunlar tarihe mal olmuş albümlerdir. ben de müzik dergilerine katılıyorum. müzik zevkiniz ne olursa olsun edinmelisiniz bence de. ha bir de unutmadan ileride çocuklarımızın dinleyip yaşıtlarına bizim gibi artislik yapacakları bir albüm daha var. o da bloc party - silent alarm. şimdeden kült oldu bu arkadaşlar. the climb - the climb judas priest - painkiller megadeth - rust in peace savatage - gutter ballet metallica - ride the lightning, master of puppets guns n'roses - appetite for destruction death - the sound of perseverance marty friedman - true obsessions, introduction iron maiden - the number of the beast, somewhere in time, fear of the dark yngwie malmsteen - rising force mr. big - lean into it, hey man dream theater - scenes from a memory , images and words, awake mavi sakal - mavi sakal 2 tibet ağırtan - yat geliyorum cinderella - night songs skid row - skid row, monkey business bizim evdeki fotoğraf albümü... yine çok derinim... yine pek üç noktayım... bunlar çoğunlukla pop müzik dışındaki albümlerdir. şarap gibi albümlerdir, yıllandıkça değeri artar. evanescence -fallen ajdar anık- nane nane Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:45 PM. |