![]() |
devlerin aşkı büyük olan şey. şu an içinde bulunduğum durum. zamanında seden gürelin de yorumladığı parça. nakaratı da şöyledir: devlerin aşkı büyük olur ya dağlar yerle bir olacak ya kıyametler kopacak ya da dünya duracak senden öyle ayrılacağım türkan şoray ve kadir inanır'ın en güzel filmlerinden,türk sinemasının baş yapıtlarından biri.. bütün kapıları açılacak gönlümün bu gece hayat film gibi akıp gider gözlerimin önünde yaşadığım aşkların en güzeli sendin devlerin aşkı gibi büyüktü bizim aşkımız unutamadım seni avutamadım bu kalbi.. söz:soner arıca müzik:cahit berkay galatasaray'ın devler ligi* aşkı da bu kategoriye girebilir. cahit berkay'ın bir yudum insan isimli şık eseri.... bu saatte oturup izlediğim harika bir türk filmi... sedengürel'in beyazlar içinde söylediği nefis bir şarkıdır ortaokula gidiyoruz o zamanlar uykusuz gecenin ortasında düşüncelerim sana tutsak... her şeyi kabullenmem çok zor güneş ayrılıkla doğacak devlerin aşkı büyük olur! ya dağlar yerle bir olacak ya kıyametler kopacak ya da dünya batacak senden öyle ayrılacağım şimdi çok iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak ateşlerde kalmak gibi bir şey böylesi severken ayrılmak devlerin aşkı büyük olur ya dağlar yerle bir olacak ya kıyametler kopacak ya da dünya batacak senden öyle ayrılacağım http://www.youtube.com/... 1976 yılında çekilen bir türk filmi, yönetmen osman seden, senaryo yazarı bülent oran, oyuncular türkan şoray, kadir inanır, olağanüstü oyunculuğu ile savaş başar, yine herzamaki karizması ile osman seden, ve elif pektaş, yapımcısı türk sinemasında önemli filmler üretmiş akün filmin sahibi irfan ünal, müzik cahit berkay, görüntü yönetmeni önemli bir isim erdoğan engin, türkan şoray'ı en iyi filmlerini nevin akkaya seslendirmiştir, bu filmdede öyle. shrek & fiyona Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:55 PM. |