![]() |
desem de inanma sen isterdin bu sonu,hiçbir sona değişmem yuvarlandı,geldi bariz durdurmam hiç dur demem ne güzel uzaklaşır her şey uyurum, nefesim biter durdurmam bu sondan hiç korkmam ben ne güzel uzaklaşır her şey uyurum,nefesim biter ne varsa bundan sonra var. olmaz,geri dönmem hep isterdin ve oldu bak bugünden geriye dönmem kopuyorum ah senin teninden,son güne kadar direnmişken atıyorum ah seni içimden ben desem de inanma kaçıyorum ah senin elinden son güne kadar esirinken atıyorum ah seni içimden ben desem de inanma atıyorum ah seni içimden ben desem de inanma nakaratıyla öldüren veganın tatlı sert albümündeki en yakıcı şarkılardan biri sevdiceğinden yeni ayrılmış bünyeler için damar görevi görür. hareketli olmasına rağmen, sözler adamı bi garip yapar, morali bozar. parçanın başında ulan sen istedin böyle olmasını diye yakaran birey, sonlara doğru çöküşe geçer. darbukalı remixi ile bir yandan oynatırken bir yandan ağlatan şarkı. bunalım olmasına rağmen, bir yandan da insanın içini kıpır kıpır ettiren, garip bir vega şarkısı. keşke herkes böyle müzik yapsa alaturka versiyonuyla insanı coşturan,sözleriyle alakasız bi şekilde insanı gaza getiren vega şarkısı. dengesiz, dinlerken göbek atılası, uçulası,zıpla zıplamayan top olsun dedirten şarkı. an itibariyle sözlüğe son 24 saatte katılanların arasında ilk sırada bulunan nesildaş.hoşgelmiş. dermişimmmm kelimesinin başka bir versiyonu. kendisi de benim gibi vegateryan olduğunu belli eden arı. 51 promil in de güzelce coverlamış olduğu muhteşem eser her dinlediğimde erkin korayın seni her gördüğümde aslı eserini anımsadığım muhteşem vega şarkısı. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:22 AM. |