![]() |
deniz gözlüm çok vurucu bir soner arıca şarkısı. ilk değil sen bile son aşkım olup kal senden öncesini yaşamadım sayarım böyle bir aşka ömür vermeye değer dillenir de nazara gelir diye korkarım deniz gözlüm benim senin için hazırım eğer ölüm gerekse ölmeye giderim yemin olsun seninim çocuklar gibi şenim deniz gözlerinde hayat bulur gözlerim yüreğim acır inan senden uzak kalmasın o deniz gözler benim başkası hiç bakmasın son arzum nedir diye gelip de bir sorsalar haykırış olur sesim sen yine senden canım seni özler seni diler ister beni bırakma ele ateşlerim söner tek kötü yanı soner arıca tarafından dillendirilmiş olması olan sanatsal öge. yoksa gerçekten mükemmel o'na rağmen..... altan civelek tarafından seslendirilmiş, kalpleri hüzünle harmanlayan, önce göz kıstırıp ardından burundan uzun bir nefes verdiren zehirli şarkı. gittugun o yerlerde söyle huzurda misun oyy geride kalanlarun söyle farkinda misun atun beni denizlere vermayun ellerine oyy zaten hasret kalmiş idum o deniz gözlerune gidup da donmemeye söyle yeminli musun oyy dönup de gormemeye dayanabilir misun ey göklerin yildizi benum farkimda misun oyy benden ayri yaşamaya dayanabilir misun Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:39 PM. |