![]() |
delicaponcadı hoşgeldin nesildaş.. entresan kullanıcı adıyla dikkat çeken yazar.. bu bu nedir bu? dedirten bir kullanıcı adına sahip gerçekten entresan.. sözlükte yazar olarak kabul edilişimiz arasında 15 saniye olan güzide insan. son 2 günde 3 kez dikkatimi çekerek nick altı giri şansını yakalamış yazar.* bir de capon var ki, çok severiz. nickaltındaki iki taban tabana zıt giriye sahip ve bunları okuyanların ambale pozisyonuna düştüğü yazar. aktif hiperaktif kalp hırsızı. şahap cenabettin'le herhangi bir msn muhabbeti yapmamış yazar. hatta herhangi bir muhabbet yapmamış yazar. sözlüğün 5. nesillere önyargısının üstüne bir de şahap cenabettin ile uğraşmak zorunda kalan yazar. allah kolaylık versin kendisine. hem deli hem capon hem de cadı... aklıma elinde süpürgesiyle karatemsi hareketler yapan çekik gözlü birşey geliyor. sanatının doruk noktası na ulaşında sevincinden çığlık atan sevimli yazar. umarım tüm hayatı boyunca hep bu şekilde mutlu olur. ilk hoşgeldinimi diyerek beni mutlu edip, teşekkürümü sunduğum kişi. duyurular yoluyla hepimizi marizleyecek yazardır. kaçın bence... youtube hani ip yasağı kalkmıştı? ben mi beceremiyorum? -yok abla, bütün hışırlık bizde... valla... yaptığım incelemelerin sonucunda,eksi oy almaktan çekindiğini tespit ettiğim yazar. hep özleyen, özlemeyi pek seven yazar. tüm aksiliklere rağmen bana ilk hoşgeldin diyen nesildaş yazar. gece gece sözlüğün dedikodusunu yaparak kusurdaşımdır *. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:54 PM. |