![]() |
darbe olursa götümüze girecek giriler efenim öyle giriler vardır ki zinde kuvvetlerin muhtemel ve de başarılı bir darbe girişimi sonrası yazarlarının başına ziyadesiyle bela olabilirler. işte söz konusu giriler bu girilerdir. on yılda bir klasik, modern ya da postmodern darbeler ve de çerez niyetine arada bir teknolojinin nimetlerinden olan internet kullanılarak yayınlanan muhtıralarla/uyarılarla karşılaşılan yurdumun kendi çapında serbest kürsüsü itü sözlük'te de bir ihtimal var olan girilerdir. sabbahlara kadar götümüzden itinayla kan aldıracak olan girilerdir. wondrous böyle bir durumda tüm girileri imha edebilir mi? wondrous bizi ispikler mi? lan ıp'mizi öğrenebilirler mi bunlar? wondrous? şşş kime diyom? öyle hemen ispikleyeceksen bir daha sakat şeyler yazmayalım. üşenmedim, araştırdım, zirvetörden resmine de baktım. temiz yüzlü. fazla dayanamaz, kesin ispikler bizi. işkenceye 3 bilemedin 4 saniye dayanır. 5 de satar hepimizi. aha buraya yazıyom elektiriğe bile gerek yok, yün kazak giymiş biri tokalaşsa yine ötecek gibi duruyor. darbe olduğu vakit götümüze girecek şeylerin bolluğundan mütevellit, iki üç girinin de lafı edilmez diye düşünüyorum. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:30 AM. |