![]() |
cümle kuramamak karşı cinsten belirli bir insanın çekim alanındayken oluyorsa, aşık olmanın bir semptomu da olabilir. * son zamanlarda dilimize yapışan falan, filan tarzı kelimeleri kullanmadan konuşmaya çalıştığında karşılaştığın ve kendinden utandığın durum sözlükte bazı yazarların içinde bulunduğu durum. deneyelim bakalım olacak mı: buzdolabı ülkemizin içinde bulunduğu durumlardan kaynaklanan nedenlerle çok önem taşır ama buzdolabı önemlidir dediysemde aslında öncelikle evangelist domuzlardır bunu yapan göttür buzdolabını neden sevmezki birisi sevmeli ülkemizde ülkesini seven herkes buzdolabı alsın bence sonra demesinler aman efendim şöyleydi bunların hepsi vatan haini sözlük yönetiminden istedim yardım etmediler vatan hainidir. yapamadım mk. sigarayı bırakmış bir tiryakinin ilk günlerinde fazlasıyla karşılaştığı durum. fazla mesayi yapan tükrük bezleri, sigaradan başka hiç bişey düşünemeyen beynin komutlarına isyan eden dil ve yanak kaslarıyla kol kola vermiş davul zurna eşliğinde neidüğü belirsiz sloganlar atar... bir günde üç finale girmenin sonucunda oluşan kafa karışıklığı durumu. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:21 PM. |