![]() |
cinephile değerli bir sinema üstadı ve değerli bir nesildaş olan ayrıca izlediklerini öylesine değil, dikkatli bir şekilde analiz edip yorumlayan dördüncü nesil yazar. kendimde gördüğüm bir nevi hastalık. ayrıca bu nickle bir yazar da varmış, muhtemelen kendisi de film delisi. gün itibarıyle kavurdun bizi akdeniz zirvesinde tanıma fırsatı bulduğum ve bunun haklı gururunu yaşadığım maksut zede yazarımız. ev sahibi maksut ya da mahsut adlı konuşma tembelinin cinephile'e ettiği çileler adeta bir ermişe dönüşmesini sağlamıştır onun. öyle ki , agzınızı açtığınız anda içinizi okur ne söylemek istediğinizi anlar. o da bilir aslında bu becerisini maksut sayesinde kazandığını o yüzden çıkmak istemez bir türlü mah/ksut'un evinden. ayrıca gothik nedir? sorusunun cevabını dünyanın en tatlı tarfiyle ortaya seren kişidir. bööle gözündeki sürme akmış, sanki ağlamış gibi bi de pudralı bir yüz budur gothik!) sinema aşkı ile yanan ,üslubu sağlam, güzel bir tespit yazarıdır. gözlem gücü ormanda 10 kaplan gücünde olup bunu taklide de dökebilmektedir. sözlüğün sıkı bir takipçisi olduğu konuşmalarından açık bir biçimde anlaşılmaktadır. maksut taklidiyle beni benden almış yazardır. ev sahibiyle yaşadığı hikayelerini dinlemek gerçekten büyük bir zevkti. yazılarını takip etmeye yeni başladım. geç kalmışım onu anladım. bakalım zirvede* yeni tanıştığım yazarlar neler yazmış diyerek girilerini okuduğumda birsürü girisini önceden* okuduğumu farkettiğim yazar. meğer ne çok girisini okuyup yarılmışım. bazıları @1135354 @1209870 @1245643 velhasıl sağlam yazarmış, ellerine sağlık. ekstra bkz @1207352) Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:43 AM. |