![]() |
cennette çalması muhtemel şarkılar tears in heaven - eric clapton stairway to heaven backwards önemli değil) a question of heaven-iced earth aerosmith-angel queen - heaven for everyone queen - made in heaven belinda carlisle - heaven is a place on earth bob dylan - knockin' on heaven's door slayer - south of heaven cennette muhtemelen zevk ve sefada herkes.ee o zaman şöyle oynak birşeyler çalmalı,değil mi efendim?? misal: -bas bas paraları leyla'ya bir daha mı gelicez dünyaya.. -çapkınım hovardardayım 24 ayardayım.. -sana kırmızı çok yakışıyor.. -uzaklara uçma kuşum uçup da gitme vurulursun.. -samanlıktan kaldıramadım samanı da zühtüüü.. -vs vs vs vs cartel - evdeki ses eğer cenneti hep tasvir edildilği gibi yeşil çimenler, rengarenk çiçekler, masmavi gökyüzü, durgunca akan pınarlar, kuş sesleri, bembeyaz elbiseler giymiş insanların bolluk içinde yaşadığı bir yer olarak ele alırsak fonda loreena mckenitt ya da enya çalması gayet muhtemelmiş gibi geliyor bana. punish my heaven evet bu. tam anlamı ile bu opeth - windowpane ella fitzgerald - cheek to cheek Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:07 AM. |