![]() |
cep telefonu açılış mesajları cep telefonu ilk açıldığında kişicanın karşısına çıkan,önceden yazmış olduğu özlü söz.. telefonun sahibini en cok ifade eden bölümüdür. ne melodiniz, ne de bir gün biri eline alır da kurcalarken okur diye gözünüz gibi bakıp sakladığınız mesajlar sizi açılış mesajınız kadar ele veremez. ...commit suicide today... sabahın ilk ışıklarında sevgili sahiplerini karşılamak için telefonunuzun size yazdığı geyik ötesi yazılardır. duruma göre ruh halini yansıtır bunalımdaki şarkı sözleri veya başarılarını hatırlayıp gururlanacağınız futbol takımınızı hatırlatır cümleler ile sizi karşılayabilir. internetten arakladığı geyik sözleri telefonuna açılış mesajı yapan tipler vardır bir de, arak yapmalarına itirazım yok burnunuza telefonu dayayıp * mesajları okutmak için sinir katsayınızı denediklerinde bu insanlara ybsg denilmesi haktır revadır. bkz. bana böyle şeylerle gelmeyin) yanlış pin sim bloke şeklinde yazılan mesajlarla insanları kimi zaman dumura uğratan başlangıç notu.. kendimden örnek vereyim: gene ne istiyorsun allahsız *** emret sahip! güzel bir örnektir buna. bencil, herşeye sahip olmak isteyen insan tipini bu mesajdan anlayabiliriz. the matrix you have called netmonster biraz tank bana bi çıkış bul havasında selam sahip.. kapat lan kapat iki dakka huzur yok mına koyim.. niye actin ki beni simdi?!! mesajı oldukça orjinal durduğu gibi, başkaları tarafından açılan telefonda görünen mesaj sonrası açan kişi tarafında iyi dumurlar yarattığı gözlenmiştir. herkese önerilir. bugün yine çok yakışıklısın tanrının ihsanına ihtiyacı olan bir şahış için: dear god, save my soul... lavukcan hödük. bulanın en yakın hocaya vermesi rica olunur yavaş gel hayvan Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:25 PM. |