![]() |
cast away tom hanks'in 2000 yapımı oscar adayı filmi tom hanks ve helen huntın oynadığı film , tom hanks bir kargo şefidir ve uzak bir ülkeye kargo görevi alır ancak uçak hava şartlarından dolayı düşer ve bir adada mahsur kalan tom hanks uzun süre burada yaşar ve dönüş yolları aramaya başlar ancak kurtulduğunda sevgilisi helen hunt başkasıyla evlenmiştir. oralet osman ın daha uzun versiyonu... tom hanks ve wilson marka bir voleybol topunun başrollerini paylaştığı film. world is on time derken, insanın başına gelen felaketle her şeyin değişmesini anlatan, tom hanks'in voleybol topunawilson adını vererek arkadaş olduğu güzel filmdir. 1 saat boyunca tek kelimenin edilmemesine rağmen sıkılmadan izlenen film. wilson fena reklam yapmıştır. fed ex te aşağı kalmamıştır reklam hususunda ama tom hanks herzamanki gibi döktürmüştür. bir robert zemeckis filmidir.. türkiye'de yeni hayat adıyla gösterime girmişti. oyuncusuna bağlı olmakla bir oyuncunun nasıl bir filmi tek başına sırtlayıp götürebilceğine dair film. izlerken kafamın içinde biyerde sürekli ya ben olsaydım bu durumda n'apardım? sorusuyla uğraşmama neden olan, birçok yerinde nefesimi kesen, chuck için inanılmaz bir şekilde üzülüp tom hanks'e karşı gönülden takdir ve tebrik hissi uyandırmış süper film.. tom hanks'in film için verdiği kilolar,mükemmel performansı ya da klostrofobik mekanından çok, kilit anlarını wilson voleybol topu ile hatırlayacağımız film... spoiler içerebilir... filmin finalinde,son model arabasıyla yaşadığı felaketten! sonra iletişim kuramama,bıraktığı yerleri ve kişileri beklediği gibi bulamama dertleriyle geniş tarlalara dalan hanks'in yanında oturan wilson çoğu şeyi anlatmaktaydı... Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:01 AM. |