![]() |
eberk * eberk : evet bızım amfıde su ana kadar saydıgım 3 ney 2 flutıst * 3 keman ıkı saksafon ve 10-12 cıvarında gıtar ve de 3-5 kısı de baterı calıo madrilena : flut yan flut mu yoksa? siz cerrahpasa senfoni orkestrasi kurun bence eberk : evet yan flut dusunduk ama nerde o organızasyon madrilena : biz yapalim ben organizatorum ama sizn dilinizi bilmiorm eberk : hehe ben tercumanlık yaparım ama asıl sebep acı oldugu ıcın hemen solemedım madrilena : ok o zaman bu projeyi en yakin zamanda gerceklestirelim neymis o eberk : kımsede o yurek yok be sydera... madrilena : ya oyle deme eberk bu dunyada gazla aman yani destekle olmicak is yok eberk : ya o anlamda degıl sımdı sole bı durum var mıllet sınemaya gıtmeye korkuo notları dusecek dıe madrilena : yan flutu kalin bagirsakta unutmaktan mi korkuosun acik ol lutfen kuzum eberk : ahahhaha yok artık tamam unutkanım ama o kadar degıl madrilena : ahahhaha eberk : yan flut 1 metre madrilena : zaten o unutkanlikla basarilicak bisi diil tmm iste acariz biraz gerdik mi bagirsagi iki ucundan tutup nie olmasin yani eberk : ahaha ya ılla benı unutkan yapacaksın dı mı pekı sole bı durum var madrilena : ya hayir anlamiosun bak ozel bi yetenek gerekio unutkanlik olarak addedemeiz eberk : adam gaz cıkardıgında hangı nota cıkacak madrilena : ahahahhahaahaaa ahaahhahahaha madrilena : bunu yaziim mi sozlue nolur ahahahhahhahaa eberk : yaz yaz tanim: muzisyen ruhlu unutkan tip adami. bu kadar cok ozelligi harmanlayinca ortaya boyle biri cikiyor. annesiyle babasini tebrik etmek lazim. bu arada rap dinler misin'den baslayan konuyu yan flutle noktalamasi da takdire sayan. * |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:57 PM. |