![]() |
hendrix - 9 * galatasaray trabzonspor macini an an anlatan yazar. * joie satriani' ye * esin kaynağı olduğu yolunda derin şüpheler taşıdığım yazardır. haci arif bey' e öykündüğü kayıtlar yapıp youtube' a koysa da steve vai ' den, paul gilbert' tan, john petrucci' den hacı arif bey yorumları dinlesek... hahayt... [edit]: türk insanı görmek emin olmak ister. ısrarla: http://www.youtube.com/watch?v=uNKpXZlZXdA + bu hendrizinki http://www.youtube.com/watch?v=zribiFMJnEc + bu da iki yıl sonra gelen satriani çalışması. * saygıdeğer bir yazar kırmızı yanaklarından öperim. * * nolu entrysi ile gece gece yardırmış yazardır. * * kanımca * zamanında talihsiz bir nik seçmiş güzel müzik yazarı. bu manada buraya emeği yadsınamaz. che tişörtü tadındaki niki, hangi ergeni hayatın sırrı ile buluşturmuştur ki zati. birden, kaydolurken aklına ilk gelen ismin yansımasında yayılevermiş böylesine, sözlüğe, ilgili gam aralığından, yapmış, yapıştırmış, sonunu düşünmeden. birikim-birikmek satıhında talihli bir sibemol yedili olduğunu düşünmekteyim. 'konumuzla alakası yok ama, belirtmem gerek, kalgon kullandığımdan beri bardaklarım inanılmaz parlak. ' çok alakasız oldu biliyorum. para aldım adamlardan, üzgünüm, sadece para içindi o son cümle üstat. 'adamım zor durumdayım, anlıyor musun!!!!?'' * josh holloway'in turk versionu. * * * icerken muhabbet edilebilecek insan. edit: icerken muhabbet etmenizi tavsiye etmiyorum artik. adam ilker yasin gibi bir sey arkadas. surekli gokhan gonul'le ugur boral'i karistiriyor. edit2: lugano'yu karistirmiyor, hatta cok seviyor, yanlis olmasin. * insan olmayan yazarın rumuzu. zira 1* hafta içinde 510 * adet* entry gammazlayarak insan olmadığını belgelemiştir. uzayli olmasından şüphe etmeye başladım. * * sözlükte nickini ilk gördüğümde ilk intibam, -ben müzikle ilgiyim. havası vermeye çalışan bir yazar işte şeklindeydi. lakin sonradan, yazdıklarını okuyunca anladım gerçekten iyi müzikler dinlediğini ve gerçekten ilgili olduğunu. aradığım birçok mükemmel parçanın altında güzel yorumlarıyla entryleri vardı. kendisiyle ilgili düşüncemin, o ilk görüşümün tam aksi yönünde olduğu yazar, kısaca, uzatmıyorum. * gece gece notaların kulağını çınlatan yazar. * shok tatlı bir sözlük yazarı. yerim ben onu. * * 10 gundur konustugum cocuktur kendisi. * * * ha birde sabaha karsi 6 sularinda taksim'de pizzaci aramama sebep olmustur. cumartesi gunu itibari ile vatan topraklarina giris yapacaktir. turkiye'ye gelir gelmez extravaganza yemek istiyormus. pizzaciya goturen ne olsun.. * canli limewire. turkiye'ye dondugunde tutuklanmasi kuvvetle muhtemeldir. mp3 indirenler ceza aldigina gore bu adam idamliktir herhalde. ne arsivmis kardesim, 80li yillardan gunumuze kadar.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:17 AM. |