Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   like a rolling stone - 3 (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/189270-like-rolling-stone-3-a.html)

bluemoon24 13-01-2009 04:48 AM

like a rolling stone - 3

* rolling stone müzik dergisinin gelmis gecmis en iyi 500 sarki listesi'nin zirvesinde yer alan ama kesinlikle ilk sırayı hak etmeyen şarkıdır.

* online listesinde görünce çaylak olmasına şaşırdığım yazar. çaylaklığının sebebini bilmiyorum ama inşallah çabuk döner.

* ben sana vururum savunursan, şikayetçi olursan ağlarım yazarı. her şeyi bildiğini sanan zihniyetten bir siyah gül..

* dün kaç yaşında olduğunu sorduğumda cevap alamadığım yazar.halbuki amacım takımının türkiye kupasını alıdığını görüp görmediğini merak etmemdi.* iyi yazardır.ama fenerbahçelidir..

* scorsese nin belgeselinde sürekli yer edinen bob dylan klasiği.

* g.t olmaya mahkum yazar. ye bakayım söylediğin lafları..

* entrylerini dikkatli okuyunca aslında gerçekte öyle düşünmediğini anladığımız, bir komünist kılığına girip komünistlerin iğrençliklerini sergilemeye çalışan yazar. öyle sanıyorum ben.

bi de afedersiniz entrylerinin neyini sevdiniz? hepsi iğrenç bir agresiflikle, iğrenç bir aşağılamayla yazılmış.

* salca ya girdigim entry cok koymus ki hemen benim baslıgıma patlatmıs bir entry. acıgı bulunca affetmiyor bizim büyük becekeli!

yalnız arada cok büyük bir fark var. ben sadce bir mac hakkında yaptıgım tahminden dolayı yanıldım. salca ise fenerin uefa gruplarından cıkamayacagını iddia etmiş besiktası ın ise cıkacagını! yani iki takımın toplam olarak rakipleriyle yaptıkları 8 mac sonunda alacakları neticelerin,puanların toplamı bir tahmin yani cok cok iddialı bir söylev...sonuc olarak bazı arkadaslarla girdigi iddiayı kaybetti vede fener formaları yollamaya baslamıs. gerci bazılarına hala ulasmadı ama umutluyuz sözünün eridir salca...

* bob dylan'ın en nefret dolu ve en hit şarkısıdır. 6 küsür dakikalık süresine rağmen, zamanında* billboard'larda en üst sıralara rahatlıkla tırmanabilmiştir.

how does it feel?

to be on your own,

with no direction home,

like a complete unknown,

like a rolling stone?

* patti smith'in müziğe başlamasına neden olan şarkıdır aynı zamanda.

bir de yazrmış kendisi ki o konuya hiç girmiyorum.

* Telefonun kamerasiyla suratimin resmini cektim , baktim , begenmedim sildim.

Boyle yaparak zamanin bir aninda o sekilde oldugum gercegini degistiremedigimi dusundum sonra.

Keske o resimi silmeseydimde sehirdeki en kalabalik yerlere assaydim dedim kendime.Ayakabilarimi giydim ve disari ciktim.

Her halinden Meksikali oldugu anlasilan karsi komsularimizdan sisman bir kadini arabasindan inerken izledim.

Ciplakken kicinin goruntusunu dusundum ne kadar burusuktur acaba? Ayaklarim takildi gozume sanki benim degillermis gibi hizli hizli

adim atiyorlardi..Kulakliklardaki sesi dinledim gunes cok superdi..Like a rolling stone caliyordu ...

* Bir Bob Dylan harikası.

* Güzel insan Bob Dylan'ın güzel şarkısı.

* acinasi ateist yazar demeye bin şahit ister insancik.

* bob dylan'ın güzel şarkısı.

* nakaratın "how does it feel" ile başlayan kısmına "so" getirmesini rica edeceğim galaksiler ötesi şarkıdır.

şarkıda "intikamvari" şeyler mevcut, bir kışkırtma var, bir "yaa işte böyle" deme var. buda en güzel tarafı kanımca.

bbc sitesi şarkıyı "dunya ve insanı değiştiren" parçalar arasında gösterdi, patentini aldı yani.

ilginç olan diğer olay ise, efsane bir parçanın bir başka efsaneyi

* doğurmasıdır.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:24 PM.