![]() |
hasnicktir - 3 * 88lik velet pardon aşkım. tamam bekliyorum yarın ailemden iste beni. * herhalde acil işi çıktı.* * nolu entrysini okuyunca aynı isme sahip olduğumuzu öğrendiğim yazar, adaş. severim veledi ondan. * 2007 eylül ayından itibaren, 6-7 yıl bursa'da yaşayacak olan yazar. uludağ üniversitesi ekonometri bölümünü kazandı. koçum benim, helal olsun.. * beni koparan yazar. ya yerlere yatırıyor, kimseye bu kadar gülmemiştim. sabaha kadar konuşsak yok yok o zaman saçmalıyor.* zorunlu bakınız: espri konusu yaptığım nicktir. -la, millet. sözlükte bi nick var hasnicktir. +muhahahaa!* * nicki dikkat çeken yazardır. * 17 eylül 2007 gününden itibaren ikametgahı bursa olacak öğrenci. * * kanatlarımın altına girmiş yazardır. sabahın köründe beni arayıp uykumu bölmüş olsada severim keratayı. * uzun zamandır haber alamadığım ama sonradan öğrendiğim ve uludağ üniversitesi ekonometri bölümünde okumaya başlayan tebrik edilesi yazar kardeşimizdir. * * * * 2 yıllık uzun saç döneminden kısa saça dönen herif. ulan manson gül bakalım kıçınla beğenen beğeniyo hıh. * |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:19 AM. |