![]() |
rs ne la - 3 * bekar olarak son 3 gününü yaşayan insan. 3 -insert coin- 2 -insert coin- 1 -insert coin- 0 Game Over. * düğünü uzaklarda olacağı için katılamayacağım, ama telepati yoluyla tebriklere boğacağım kişi. * düğününde olmayı çok istediğim fakat elde olmayan sebeplerden dolayı gidemediğim dost. çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum ve güçlü bir alkış istiyorum. * yol yakınken dönmesi gereken yazardır. şakadır, latifedir efendim laflarım. allah mesut etsindir. * düğünü istanbul civarlarındaysa gidip döktürmek isterim. düğündekilerle de tanışır kaynaşırdım valla. hoş olurdu. allah mesud etsin... * eşi ile bir ömür boyu mutluluklar dilediğim yazardır. * düğününe gidip kurtlarımı dökeceğim zat. * alakam olmayan bir kişidir, ancak mutluluğu daim olsun dilediğimdir. darısı bizim başımıza, yenge ayakkabının altına f.y. yazıversin bi zahmet. * düğününe katılmak için zirve yapmayı düşündüğüm yazar. evlerin yakınlığı nedeniyle 5 dakika da olsa uğramayı düşündüğüm eski okuldaş.hatta yurttaş. * * . ömür boyu mutluluklar. * http://www.aydindemirci.com/v1/?p=36 tüm sözlük yazarları davetlidir. gelin eksi sozlukte yazar olduğundan kız tarafı ekşi sözlük erkek tarafı uludağ'dır. aslında ben de ekşide yazarım ancak orada biraz iç güveysi gibiyim o nedenle benim yurdum uludağ. tanım ulan allahsız diyenlere: benim lan bu! |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:56 PM. |