![]() |
yoga yapan mistiq kedi - 3 * ''kardeşin arkadaşı kardeştir'' diyen kedi. * * sakin insan, çok yavaş hareket eder, sözlüğe yoga duası okuyan yazar. * 2000. entrysini kardeşine layık görmüş can abidir. sakarya turunun ardından kendisine yolculukta eşlik edilememiştir ama olsundur, yine beklerizdir. fazla yoga yaptığından olsa gerek bu ara pek bir mistik, pek bir pozitif bakmaktadır durumlara ama gereken fitil verilmiştir, artık daha katran düşünmeye sevk edilmiştir.* abi mabi denilmemiş tavlada yenilmiştir, bmw nin son modeli jipine bile sığamayacak miniklikte olmasına rağmen bir nargileyi tek başına içememiştir*. ziyaretiyle kardeşini mesut etmiştir. * nick olarak bomba bir nicke sahip arkadışımızdır. ama kavram olarak büyük ihtimalle siyah kuşak karete ve yeşil kuşak tae kwan do yapan bir kedidir. * sözlükteki ikinci yılını göz yaşları içinde karşılayan yazar.. * sözlükteki ikinci yılını msn de verdiği bir davetle de kutlayan yazar. * sözlükteki ikinci yılını kutladığık kadim dostumdur. sen gidersen bende giderim, sen burdaysan bende kalırım. * nice 2 yıllara dediğim sıcak kanlı piskopat kedi yazar, ayrıcana çok sakindir .* * karması cikita muz olunca ajdar olduğunu düşünmeye başladığım yazardır. * çok severiz sayarız kendisini, gizli hayranıydım deşifre oldum. hayırlı olsun 2.yılı ne diyim. * iş bu entrysi ile beni yarmış yazar. yok artık dedim ya noktalar arasındaki boslugun bile tersini yazmış. eline saglık ne diyeyim. * * kendisi bir * günlüğüne çaylak olmuştur yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederim. * bir gün çaylaklık cezası almış yazar, sebebi ise sözlükte bulunan saçma beyinlerin türettiği boklara karşı olmak, of of ne desem bilmem ki. * saçma sapan bir sebepten dolayi çaylak yapılmış yazar. * sağolsun arada yazdıklarımızı okuyup yorumlarını esirgemeyen yazar. bir ara şu yogayı bize de öğretse fena olmaz hani. sırt ağrılarımıza iyi gelir belki.* * nesli tükenmekte olan birinci nesil. * rastlantı sonucu bulup konuştuğum,iyi ki de karşılaştığım insan kişisi.ayrıca bulaşıkları güzel yıkarmış.* * kısa zamanda dostluğumu kazanabilmiş,benide dostluk diye bir kavramın varlığına inandırmış yazar.*** * msn nicknin son günlerde bi garipleştiği kardeşim. * sözlüğün temel taşlarından olan, birinci nesil yazar. sırdaş, dost ve duyarlı insan. * kapıma dondurma ile gelmesini beklediğim, çikolata konusunda kıskandırmayacağıma söz verdiğim kedi. * * http://haber.wikirss.org/118808_YogaYapanMistiqKedi/ * koca adam... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:09 AM. |