Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   zall - 2 (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/189154-zall-2-a.html)

bluemoon24 13-01-2009 04:41 AM

zall - 2

* anlayışlı, ileriyi gören, sözünün arkasında duran, adaletli, yaratıcı, eşi bulunmaz dost

* yazarlarla arasında olması gereken mesafeyi her zaman korumuş,

* her daim yerine getirmiş kişidir.*

* ilk entry nin sahibi güzel insan...

* bir oturuşta 3 kutu kola içen ve bana mısın? demeyen sözlük sahibi...

* yazar olduğumun müjdecisi..

* cana yakin iyi biri oldugunu anladigim kisi,vize haftasi beraber yusuf deryalarinda yüzdüğümüz,bana bazi dersler icin taktik vermiş benden 2 yil onde giden bolümdaşım

* .Kendisini yazilim sektorunde gormek istiyoruz.

* su sozluğe hala arama butonu koymayan uludağ sozluk moderasyon gücünün önde gideni. siteye her girdiğimde sağa sola bi yere koydular mı acaba diye aranıp duruyorum.

* benim yazar oldugumu ozel mesaj atarak bildiren mod.

* her şey bir yana, bir sürü kişinin sözlükte tanışıp arkadaş olmalarına temel hazırlaması açısından önünde saygıyla eğilinesi, iyi niyetli, daha iyi bir sözlük için debelenip duran insan.

* sözlük yöneticisi, burada varolmamızın sağlayıcılarından. *

* tuttuğu takım yenilince konuyla ilgili entryleri günün başlıklarından çeken başka takımları öven yazılar olunca polemik yaratıyor diye günün başlıklarından çeken kafasına eseni çaylak yapan aslında kendisini çaylak yapması gereken * *taraflı moderatör.

* saygili ve kibar biri.tebrik edilesidir.

* her basim sikistiginda imdatima yetisen iyi niyetli mod.

* sitemizin baş mimarı olmakla beraber hayatını bu siteye adamış güzel insan.

* caylak olduğumdan ötürü hiç bir şekilde ulaşamadığım sözlüğün kurucusu. beni çaylak statüsünden hâlâ neden çıkarmadığını da anlamak için çok uzun bir süre bekleyeceğim sanırım.sebebi

* ve

* bunlar ise sözlükte bir çok kullanıcı sıklığında ve adedinde entry girmişliğim olmasına ragmen ve çaylak olmamın sebepleri olanlar * hala yazarken ben neden çaylağım açıklarsa şayet, beni sözlüğün en mutlu yazarı yapacak olan sözlük genel kurulu icra başkanı ve imtiyaz sahibi.

* bana hala bir açıklama yapmasını tüm umudumla beklediğim yazar moderatör sözlük meclis başkanı

* demokratik yazardır.**

* büyük şef.*

* bana direk metallicayı hatırlatan bir isim ve moderatör

* güven tazelemiş yöneticimiz.

* moderasyon keyfiyetiyle uzaktan yakindan alakasi olmayan yonetici. yazarlar hakkinda yaptigi her uygulama icin bir aciklamasi olan ve asla haksizlik yapmayan, sahip oldugumuz icin sansli oldugumuza inandigim moderatör.

* artik sozluge james hetfield veya metallica theme si yapmasi gerekir.fuck you james theme sinin de i love you james yapsa cok iyi olur.ayriyetten yazilari okunasi moderator.entylerdeki girdigi diyaloglari cok basarilidir.

* kodları yazadığı gibi çaldırmamayıda başaracak olan kişi

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:34 AM.