![]() |
mesgale - 2 * eğlencesiz düğme. hiç kullanılmayan düğme. sözlükte ne işi var diye düşündüren düğme. * oyunları açılmayan buton... * 20 entry girdikten sonra çıkan hede. * artık 20. 30.entry de göremediğim buton 40 mıymış artık.. hımm insan bi haber verir sözlük.. * sevinçten havalara uçmama sebep olan özellik. bir hediye gibi. * "yine çıktı yine korktum noluo" tepkisine nail olan, gözümü kısıp zoom yaparak "lan yine mi" dediğim buton özelliği. * birden pırtlayan hebele içeriği pek bir sığ, boylamıyor bile... * ilk kez bugun tani$tigim sozluk fasilitesi.sadece amuda kalktiktan sonra baklava yiyip ardindan metallica dinleyen yazarlarin gorebilecegi buton. * gariban opera browserimla baliklama daldigim ama kullanamadigim hede. * insanı daha da yazmaya iten menü. * günde 20 entry yi geçince sağdaki tab de gelişmelerle görüntünün ortasından fırlayan buton.bu sınırı geçip de bi sevincle allah oyun oynuycam ben diyen bu şaşkın uuser pacman i açınca hoparlörlerin sonuna kadar açık olmasından dolayı yerinden fırlayıvermiş ve gece gece anne azarı işitmiştir.şikayetçidir.* * açınca 20 entry den sonra burayı görebilirsiniz diyen ancak baktığımda 40 entry den sonra çıkmış olan hede.bunlara gerenk yok...* * günde bi gazla kaptırmış 40 entry girmiş yazarın konsantrasyonunu dağıtmak için yapılmış tuzak butondur. * radyo uludag da eklenmiş buraya.. hayırlı olsun.. * radyo uludağ'ı içinde barındıran süper buton. * sozluk için gereksiz bir yer. zira oynamaya değil yazmaya, paylaşmaya geldik. entry sayısını düşürür. ben diyim sonradan demiştim derim. * ara sıra beliren hede.. * " megersem 50 entriden sonra görünüyormus, bende yeni eklediler sandım. " butonudur. insan bir acıklama koyar * * günde 40 entryden fazla entry girenlere tanınan bir hak. * uğraşı.. * http://uludagsozluk.com/soz_uye.php?sa=mesgale adresinden herkesin girebildiği şeydir. linki tahmin yoluyla buldum valla. edit: artık yok öyle bişey. * çok iyi düşünülmüş eğlenceli bir aparat. * entry girmeyi bırakıpta oyun oynamamı istediklerini düşündüğüm bir aparat. * an itibari ile uçurulmuş olan aparat. kendi kimlik kartıma bakarak "acaba 40 msjın altına mı indirildim ne ?" heyecanına ve anlık bir salaklığa yol açan,pacman'i özleten oyun şeysi. * "sen bugün çok yazdın, git biraz başka şeylerle oyalan da başkalarına da yazacak bir şeyler kalsın." butonu. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:14 PM. |