![]() |
goooooooooooooooooooogle - 2 * her seferin de nickini "goooooooooooooooooooooooool" seklinde okudugum yazar. * damberi çooook uzun bir tırı andırıyor bu nick. * klavyenin 'o' tuşunun sürçmesinden kaynaklı ve ikinci girme girişiminde küfür düzinesinin oluştuğuna adım gibi emin olduğum abalak hubalak nik. nick. * aynı fikirde olmadığı yazarlara 'ulan' diye hitap eden şahsiyet. * googel ın 20. sayfası.* herkes kendi halinde takılsa... kendini kandirmasa, gercekler gorulse.... * an itibariyle ilk 10 entrysi sıradan eksilenmekte olan yazar. ibneye selamlar. ibne çık ortaya.. mesaj at bana... * anasınınkini buluş google sonucudur. he bide yazar arkadaşımız vardır. not: bu entry hakaret için yazılmamıştır. * "guuuuuuuuuuuuuuuuuuuugil" diye telafuz edilir. * üye girişi yaparken oldukça zorlandığını düşündüğüm yazar. * google da yapılan bir aramaya 20 sayfa sonuç bulunması sonucu google yazısının aramaya göre şekil almış hali. * 20 "o" ile güçlendirilmiş yeni nesil arama motoru.** * üye girişi yaparken 5'li gruplar halinde 4 kez "o" giren yazar. 20 tane birden yapınca kesin karışıyor.* * vurgulu bir isim seçmiş yazar. iyi de yazar. * google aramasında en altta çıkan, 20 sayfa sonuç çıktığını gösteren yazı. ayrıca 5. nesil yazarmış, hoşgelmiş. edit: allah belamı versin 5 yazmışım. 4. nesilmiş. sinirli yazar ağzıma sıçtı ayak üstü. * goooooooooooooooooooogle ile ne gibi bir bağlantısı olabilir diye düşündüğüm yazar. * "acaba reklam yapamaya mı çalışıyor" düşündüğüm yazar. zevkle okuyoruz. * nicki ilgi çekmeyi başarabilmiş yazar zaar.. * çok iyi tesbitlere sahip yazar ve dikkat çeken her başlık ona ait, sanıyoruz ki korkusuz bir kalbi ve klavyesi var. sanki "goool" attım dermişcesine iyi tesbit yapıyor. * 20 tane "o" nun yaşının olduğunu tahmin ettiğim yazar. * oy oy oy o ne güzel google olmuş öyle * hoşgeldin... * bu gece her başlığa üçer beşer entry girerek önceki entrylere cevap vermektedir sürekli. salt * başlığında 6 entrysi bulunmaktadır. * başlığında ise başlığın 6 entrysinden 3ü ona aittir. egosunu tatmin edemeyen yazar. bu entry'e ve alehinde bu başlığa yazılan 2. entry'e de cevap verdi. merakla izliyoruz ne zaman editlere cevap verecek diye. * canı her başlığa üçer beşer entry girmek isteyen yazar, ayrıca formatına uydurur.* |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:34 PM. |