![]() |
sictirtma lamasina - 2 * gündüzleri avukat olarak topluma hizmet, geceleri ise sözlükte efsanevi bir lama olarak bulunan süper kahraman. * beni gülmekten öldüren ve kahkahalara dönen internet cafe ahalisine rezil eden yazar. * hakkatten de neden acaba bu nicki almış, merak ederim. yıllar sonra gelen edit : en komik nickler sıralamasında orhanbencegay ile bu nick ilk sırada. * nickini ilk gördüğümde nesine? "sıçtırtma-lamasına" diye düşünüp anlam veremediğim, nickinin hikayesini duyduğumda "evet, hoş, gayet mantıklıymış" dediğim, alfabesinde 28 harf olduğunu iddia eden * eylenceli * yazar. * cumhuriyet fedaisi... * imla hatalı başlıkları, ona özel mesaj attıktan 2 saniye sonra düzelten yazar. şimdiye kadar girdiği entryler hakkında yorum yapmak ise ayıp olur. * tespit babasi.. yürüyen eglenirken ögretme makinasi, ya da egletirken ögretme.. * -iyi- yazar.. saygılarımla.. * özleten yazar. * * yoğun iş temposu nedeniyle sözlükten ayrı gayrı düşse de, üç bini aşkın entrysiyle bi yerden çıkıp tebessüm ettiren kahraman, biricik lama. * SÖZLÜĞÜN HUKUK SORUMLUSU. UZUN ZAMANDIR BEYANLARINI GÖREMEDiĞiM YAZAR. * uzun zamandır gözlerimi yollara akıtan, entry ve başlıkları ile sözlüğün en pekiyilik yazarlarından, yaratıcılık, zeka ve kalitenin birleşimi şahsiyettir. ayrıca pek de güzel tükürür. * * bir bayram günü* sözlüğe ara verdiği gibi bir diğer bayram günü* geri dönmesini umut ettiğimiz ve bize bayram sevinci yaşatmasını dilediğimiz pek kıymetli yazar. * * 20 günlük molanın ardından bugün işbaşı yapmış yazardır. * * Aykırı,anarşist ve nikine en çok güldüğüm sözlük yazarı... Türkiyemiz bu gibi gençlerin omurları üzerinde yükselecekkkk! * "bir kedi gördüm sanki" nidalarıyla az önce entryini okuduğum, "abi sen neredesin ya" diye kendisini sorduğum, özlenen, gelir gelmez formunda olduğunu gözlemlediğim yazar. * nickini her gördüğümde beni yaran yazar.lamalardan neden nefret eder acaba merak ettim de. * sözlüğe geldiğimde ilk dikkatimi çeken nick, hikayesini okuyunca da epey eğlenmiştim. kendisini görememekteyim son zamanlarda. daha sık buralarda olsa ne iyi olur deyip gözlerimin aradığı yazar. * bana bir sen tükürdün, sen de yanlış tükürdün, balgam attın ... * * o güzel başlıklarıyla entryleriyle tekrar eski günlerine dönmesi beklenen yazar.. * repeat after me başlıklı entry nin bannerinda bulunan beni öldüren, hala nefes almakta zorluk çekmeme neden olan yazar.**** * sozluge geldigimden beri dikkatle okudugum yazar.nicki de ilginctir.sozlugun en populer yazarlarindan. * -bi hatun gelmiş seni soruyor --kim gelmiş sabah sabah yaa -adriana lima abi --sictirtma lamasina mamasına -lima abi bu --her ne naneyse, yok de, cumaya gitti gelmicek de. -abi bugün salı !!! * nicki hoşuma giden uuserlerden biri. okunuşu bir hoş oluyor.* * zamanında sağlam tematik yapmış yazar. çok sık karşıma çıkmakta. * entry girerken 20 saniye kuralinin bu adama islemedigini saniyorum. $ike var.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:10 AM. |